- Jeg fridde og fikk ja!

Marna Haugen benyttet sjansen på skuddårsdagen og fridde til Ørjan Burøe.

SKAL GIFTE SEG: Ørjan Burøe og Marna Haugen skal gifte seg, etter at Haugen fridde på skuddårsdagen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
SKAL GIFTE SEG: Ørjan Burøe og Marna Haugen skal gifte seg, etter at Haugen fridde på skuddårsdagen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Top Model»-deltakeren Marna Haugen (30) fridde onsdag til komikerkjæresten Ørjan Burøe (37). Nå er paret forlovet.

«Jeg fridde til Ørjan på skuddårsdagen i går og fikk ja! Jeg var skikkelig nervøs og spent i forkant. Men det gikk veldig bra og Ørjan ble overrasket og kjempeglad!» skriver hun på sin egen blogg.

Haugen og Burøe har vært sammen i en årrekke, og dette er ikke første gang de forlover seg. I 2005 gikk Burøe ned på kne under en ferie i Brasil og fikk ja. Men det ville ikke vare, og paret brøt senere forlovelsen.

«Dette burde ha endt bra der og da, ikke sant? Mens noen forhold opplever den såkalte 7 års krisa, hadde vi krise i 7 år. Ikke bare krise såklart, det ble bra nok til at vi fikk et fantastisk barn sammen. Og han var mye grunnen til at når kroken var nesten på døra for ett år siden, bestemte vi oss for å prøve skikkelig én siste gang.»

Etter å ha vært gjennom terapi fant Marna og Ørjan kjærligheten på ny, og nå er paret, som har sønnen Theodor (3) sammen, svært lykkelige igjen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Skjelte ut samboeren på internett

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer