GÅR HVERT TIL SITT: Etter fire år sammen har Kristian Valen og kjæresten Carina bestemt seg for å avslutte forholdet. Mye jobbing og lite tid til å prioritere forholdet skal være årsaken til å forholdet ikke lenger fungerte. Foto: Fame Flynet
GÅR HVERT TIL SITT: Etter fire år sammen har Kristian Valen og kjæresten Carina bestemt seg for å avslutte forholdet. Mye jobbing og lite tid til å prioritere forholdet skal være årsaken til å forholdet ikke lenger fungerte. Foto: Fame FlynetVis mer

- Jeg forventer alltid det verste

Kristian Valen tør ikke åpne posten sin selv.

SEOGHØR.NO: Kristian Valen (38) har tjent seg styrtrik på komikerkarrieren, og har blant annet investert i et luksushus i Los Angeles, samt en leilighet på Aker Brygge.

Siden 1999 har han håvet inn 109 millioner kroner med et overskudd på 38,3 millioner etter skatt, ifølge VG.

Likevel er Valen alltid nervøs når det kommer regninger i posten.

– Jeg strøk i matte og vegrer meg for alt som har med tall og penger å gjøre. Åpner konsekvent ikke posten selv. Carina har den oppgaven. Jeg forventer alltid det verste, etter at jeg gikk på en durabelig skattesmell i begynnelsen av karrieren, forteller han til avisa.

Kristian har vært sammen Carina Reiersen (26) siden 2011, og den tidligere modellen er i dag assisterende daglig leder og styrer økonomien i bedriften hans.

– Hun er motsatt av meg. Er den som vet hvor ting ligger og prøver å holde styr på meg og det jeg holder på med. Hun er fantastisk når det går ei kule varmt. Når jeg vil handle i nuet, sier hun «la oss vente og tenke litt», sier komikeren til VG.

LES OGSÅ: - Vi ønsker oss barn