TOK TAPET MED FATNING: Kristine Ditlefsen hevder hun tok tapet med fatning, fordi hun ikke følte hun fortjente å vinne årets «Robinsonekspedisjon». Søndag røk hun ut av det siste programmet før finalen, og ble trøstet av realitykollega Tone Valle Foto: TV3
TOK TAPET MED FATNING: Kristine Ditlefsen hevder hun tok tapet med fatning, fordi hun ikke følte hun fortjente å vinne årets «Robinsonekspedisjon». Søndag røk hun ut av det siste programmet før finalen, og ble trøstet av realitykollega Tone Valle Foto: TV3 Vis mer

- Jeg fortjente ikke å vinne

Utstemte Robinson-Kristine mistet motivasjonen etter krangel, som ikke ble vist på TV.

Publisert
SEHER.NO: Kristine Ditlefsen tok tapet med fatning da hun søndag røk ut av det siste øyrådet i «Robinson-ekspedisjonen» før finalen.

22-åringen hevder nemlig at hun aldri følte seg som noen verdig vinner.

- Jeg fortjente ikke å vinne fordi jeg følte at jeg mistet meg selv der nede, Det førte til at jeg mistet konkurranseinstinktet jeg vanligvis har, og lysten på til å gå til topps, sier hun til Seher.no.

Kristine sier det var flere grunner til at hun ikke klarte å være seg selv, blant annet at hun reiste ned på kun en dags varsel.

- Jeg rakk aldri å tenke gjennom hva jeg skulle. Når jeg har sett episodene på TV, har jeg flere ganger ergret meg over at jeg ikke har tatt mer tak. Jeg har jo egentlig et ganske sterkt temperement.

Dramatikk utenfor kamera

Episoden da hun sendte Robinson-kollegaen Jeanette Elstad (24) ut gjennom en duell med «stein, saks, papir», gikk også hardt inn på Kristine.

Ifølge henne var det hele nemlig langt mer dramatisk enn det som ble vist på TV.

- En jente skulle sendes ut, og jeg og Jeanette følte at vi raskt kom i en forsvarsposisjon mot de andre jentene. Alle skrek mot alle, og det varte nesten en time. Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke ble vist på TV, det var det mest dramatiske som har skjedd i årets ekspedisjon etter min mening.

- Til slutt ble det bestemt at vi skulle spille «stein, saks, papir» fordi vi ikke ble enige. Jeg skjønner at Jeanette syntes det var sårt å ryke på denne måten. Men også jeg mistet interesse for konkurransen etter dette, sier hun til Seher.no.

Trives som singel
Nå har imidlertid Kristine lagt Robinson-dramatikken bak seg og fokuserer på barnevern-studiene i Oslo.

Selv om hun har fått mye oppmerksomhet fra mannlige Robinson-fans, hevder imidlertid 22-åringen at hun trives som singel i hovedstaden.

- Det har vært en del henvendelser, men jeg tør ikke svare på de som sier de «vil bli bedre kjent med meg», fordi det kan slå feil ut.  Jeg har uansett ikke noe hast med å finne meg en kjæreste, siden mitt forrige forhold tok slutt kun tre uker før jeg dro til Robinson-øya, sier hun.


Hun angrer kun på en ting når det gjaldt sin deltakelse i årets ekspedisjon:

- Jeg angrer ikke på at jeg ble med, men at jeg ga mer av meg selv når jeg først var der nede. Jeg skulle ønske at jeg kunne få vist den siden av meg, sier hun.

Også Synnøve Kalleklev (26) røk ut av søndagens episode, etter kappspising mot realitykollegaen Atle Hansen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fant tilbake til kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer