MÅTTE GI TAPT: Finn Olav har lenge vært sett på som en favoritt til å vinne «Farmen». Men onsdag røk han ut av programmet. Foto: TV 2
MÅTTE GI TAPT: Finn Olav har lenge vært sett på som en favoritt til å vinne «Farmen». Men onsdag røk han ut av programmet. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg fortjente å vinne

Farmen-Finn skylder på uflaks etter den bitre exiten rett før finalen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Finn Olav Odde (56) har av mange vært sett på som en av de største favorittene til å vinne årets utgave av «Farmen» på TV 2.

Til Seoghør.no sier ørlendingen at også han selv så på seg selv som den sterkeste av de gjenværende deltagerene, da den siste uken på realitygården startet.

Skuffelsen ble derfor stor, da han i onsdagens program røk ut av konkurransen, etter en hinderløypekonkurranse som Charlotte Thøgersen (25) vant.

Skuffet over meg selv

- Jeg fikk ingen knekk psykisk, men jeg var så skuffet over meg selv. Det stikker i kroppen min bare jeg tenker på det. Jeg hadde maks, maks uflaks. Jeg hadde stang ut på tre øvelser.

OVERLEVDE: Charlotte Thøgersen tok innersvingen på Finn Olav i tvekampen. Foto: TV 2
OVERLEVDE: Charlotte Thøgersen tok innersvingen på Finn Olav i tvekampen. Foto: TV 2 Vis mer

- Gaute spurte meg om jeg var skuffet over å ikke komme til finalen, og da svarte jeg at jeg ikke kommer til å glemme det på flere år. Og det kommer jeg ikke til å gjøre heller. Jeg tror jeg aldri i livet kommer til å glemme det, faktisk. Det var så ufortjent.

Lot seg imponere

Han understreker at han unner Charlotte en plass i semifinalen, og er imponert over den unge jentas utviklingskurve.

- Charlotte kunne ingenting da hun kom inn, men hadde kanskje den største veksten inne på Farmen.

Finn Olav har fått mye oppmerksomhet i årets «Farmen»-sesong på grunn av sin feide med realitykollegaen Olav Harald Ulstein (51).

Føler seg som moralsk vinner

Nå er det bare sistnevnte som fortsatt har en sjanse til å vinne årets «Farmen»-sesong.

Finn Olav legger imidlertid ikke skjul på at han føler seg som den moralske vinneren av realitykonkurransen.

- Hadde jeg vært i finalen hadde jeg vunnet. Men jeg føler uansett at jeg er Farmen-vinner 2014. Det hadde ikke forbauset meg om noen hadde ringt meg og sagt at de ville sponse meg med en hytte, sier han til Seoghør.no.

Semifinalen, som går av stabelen i søndagens finaleprogram, står da mellom Charlotte, Olav Harald Ulstein (51) og Magnhild Vik (42).

FØLER SEG SOM EN VINNER: - Hadde jeg vært i finalen hadde jeg vunnet. Men jeg føler uansett at jeg er Farmen-vinner 2014, sier Finn Olav til Seoghør.no. Foto: TV 2
FØLER SEG SOM EN VINNER: - Hadde jeg vært i finalen hadde jeg vunnet. Men jeg føler uansett at jeg er Farmen-vinner 2014, sier Finn Olav til Seoghør.no. Foto: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ber ham mer enn gjerne om unnskyldning.

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer