<strong>YDMYK MAMMA:</strong> Hollywood-stjernen Eva Mendes ble mor for første gang for under åtte måneder siden, og mener at hun foreløpig ikke har fortjent å bli feiret på morsdagen. Her er hun på lanseringen av kleskolleksjonen sin hos New York & Company på Manhattan i september 2013.  Foto: wenn.com
YDMYK MAMMA: Hollywood-stjernen Eva Mendes ble mor for første gang for under åtte måneder siden, og mener at hun foreløpig ikke har fortjent å bli feiret på morsdagen. Her er hun på lanseringen av kleskolleksjonen sin hos New York & Company på Manhattan i september 2013. Foto: wenn.com Vis mer

- Jeg fortjener ikke å bli feiret på morsdagen

Skuespiller Eva Mendes fikk sitt første barn med Ryan Gosling i fjor, men vil ikke hedres for morsrollen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor høst ble Hollywood-paret Eva Mendes (41) og Ryan Gosling (34) foreldre for første gang, da datteren Esmeralda Amada (7 mnd.) ble født.

Søndag 10. mai feirer amerikanerne morsdagen, men «Lost River»-skjønnheten mener ikke at hun skal selv skal bli gjort stas på i år.

- Det er ingen plan om det. Jeg føler på en måte at jeg ikke har fortjent det ennå. Datteren min er syv måneder gammel, forteller hun til Access Hollywood.

Skuespilleren og klesdesigneren, som holdt en lav profil både under svangerskapet og etter fødselen, vil hedre en annen mamma enn seg selv i helgen.

- Årets morsdag handler helt og holdent om moren min. Hun har hatt et veldig tøft år. Broren min er syk, så fokuset er på mamma, på å hedre henne. Vi skal alle dra hjem til henne og overøse henne med kjærlighet, legger Mendes til.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>SPILTE FORELDRE:</strong> I dramathrilleren «The Place Beyond the Pines» (2013) spilte Eva Mendes og kjæresten Ryan Gosling et nybakt foreldrepar, som slet med å få endene til å møtes. Foto: NTB Scanpix
SPILTE FORELDRE: I dramathrilleren «The Place Beyond the Pines» (2013) spilte Eva Mendes og kjæresten Ryan Gosling et nybakt foreldrepar, som slet med å få endene til å møtes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Økt respekt for foreldrerollen

Imidlertid har den relativt ferske ettbarnsmoren allerede fått en viss erfaring med hva morsrollen kan kreve av en.

- Jeg er helt utmattet. Jeg trodde mine ville netter var et tilbakelagt kapittel, men dette er noen av de villeste nettene jeg har hatt noensinne, fortalte stjernen i høst om de første ukene etter at hun ble mor.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>ALENEMOR:</strong> I dramakomedien «Girl in Progress» (2012) spilte Eva Mendes alenemoren Grace, mens Cierra Ramirez (t.h) spilte datteren hennes, Ansiedad. Evas egen mor var også aleneforsørger i en årrekke. Foto: NTB Scanpix
ALENEMOR: I dramakomedien «Girl in Progress» (2012) spilte Eva Mendes alenemoren Grace, mens Cierra Ramirez (t.h) spilte datteren hennes, Ansiedad. Evas egen mor var også aleneforsørger i en årrekke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I samme intervju, med nettmagasinet Violet Grey, fortalte «The Place Beyond the Pines»-stjernen at morsrollen hadde forsterket respekten hun har for sin egen mor.

- Jeg kan ikke tro at mamma hadde tre barn under fire år da hun selv bare var 24. Hun var på Cuba og helt alene. Så når jeg begynner å føle meg litt smågal uti de sene nattetimer, og tenker på henne, så innser jeg at jeg ikke har noen rett til å klage, sa Eva Mendes åpenhjertig dengang.

Da hun ble intervjuet av Women's Health for et par måneder siden, inntok Hollywood-stjernen også en ydmyk posisjon overfor foreldrerollen.

- Jeg ønsker å respektere alle mødre der ute. Hvis jeg begynner å gi råd, så kommer de til å si: «Vet du hva? Du har bare vært med på dette i noen få måneder, så hold munn!», uttalte hun dengang.

LES OGSÅ: Nå er utroskapen glemt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer