- Jeg fortjener ikke å bli feiret på morsdagen

Skuespiller Eva Mendes fikk sitt første barn med Ryan Gosling i fjor, men vil ikke hedres for morsrollen.

YDMYK MAMMA: Hollywood-stjernen Eva Mendes ble mor for første gang for under åtte måneder siden, og mener at hun foreløpig ikke har fortjent å bli feiret på morsdagen. Her er hun på lanseringen av kleskolleksjonen sin hos New York & Company på Manhattan i september 2013.  Foto: wenn.com
YDMYK MAMMA: Hollywood-stjernen Eva Mendes ble mor for første gang for under åtte måneder siden, og mener at hun foreløpig ikke har fortjent å bli feiret på morsdagen. Her er hun på lanseringen av kleskolleksjonen sin hos New York & Company på Manhattan i september 2013. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor høst ble Hollywood-paret Eva Mendes (41) og Ryan Gosling (34) foreldre for første gang, da datteren Esmeralda Amada (7 mnd.) ble født.

Søndag 10. mai feirer amerikanerne morsdagen, men «Lost River»-skjønnheten mener ikke at hun skal selv skal bli gjort stas på i år.

- Det er ingen plan om det. Jeg føler på en måte at jeg ikke har fortjent det ennå. Datteren min er syv måneder gammel, forteller hun til Access Hollywood.

Skuespilleren og klesdesigneren, som holdt en lav profil både under svangerskapet og etter fødselen, vil hedre en annen mamma enn seg selv i helgen.

- Årets morsdag handler helt og holdent om moren min. Hun har hatt et veldig tøft år. Broren min er syk, så fokuset er på mamma, på å hedre henne. Vi skal alle dra hjem til henne og overøse henne med kjærlighet, legger Mendes til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer