VALGT BORT: Anja Simensen var tidlig en av favorittene til Jakten-bonden Øyvind Leine Thune. Sjokket var stort da hun ikke fikk bli med videre.  Foto: TV 2
VALGT BORT: Anja Simensen var tidlig en av favorittene til Jakten-bonden Øyvind Leine Thune. Sjokket var stort da hun ikke fikk bli med videre. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg førte henne ikke bak lyset

Jakten-Øyvind ga seerne sjokk.Og Jaktenfrieren innrømmer at hun ble fryktelig lei seg.

SEOGHØR.NO: I kveldens episode av Jakten på Kjærligheten fikk seerne seg et realt sjokk. En av de største frierfavorittene ble regelrett vraket av bonden Øyvind Leine Thune (29) under utvelgelsen. 

- Jeg syntes at det var et rart og dårlig valg, for jeg følte at vi hadde en veldig flott speed date og en god tone oss imellom med gode blikk og smil. Og det positive inntrykket jeg hadde av han ble jo bare styrket i løpet av de dagene på Kragerø, og jeg ville jo ha mere tid sammen med han for jeg følte at det var noe å bygge videre på. Så selv om jeg viste at noen skulle hjem ble jeg veldig overrasket over valget hans,  at det ble meg, og jeg ble veldig lei meg faktisk.

- Man åpner jo hjertet sitt og får forventninger og glede, og jeg ble jo glad av å tenke på han og av å tenke på at vi kunne få mere tid sammen. Da ble jeg veldig lei meg da utfallet ble som det ble, og overrasket, sier Anja Simensen til Seoghør.no.

Hun er tydelig skuffet etter valget.

- Om jeg føler meg ført bak lyset av øyvind? Jeg ante jo ikke hva han tenkte, men jeg fikk jo godt inntrykk av han og oss og jeg hadde en så følelse på han og meg sammen, og at vi hadde en god tone oss imellom med gode blikk og smil. Jeg kanskje ikke fikk sagt alt det jeg ville og burde til han. Men om det hadde forandret noe aner jeg jo ikke. Men som seer kunne man jo høre og se at han ble betatt og at jeg var en favoritt, så det var jo veldig overraskende og dårlig valg. Men respekterer jo Øyvind sitt valg, og unner han alt godt, for han er en fantastisk fyr. Men skulle jo ønske at vi hadde fått mer tid sammen, sier hun.
 
Øyvind Leine Thune har en annen oppfatning av det som skjedde.

- Jeg førte henne ikke bak lyset. Selv om hun var en favoritt etter speed-daten sa jeg aldri til henne at hun kom til å komme videre. Jeg var ryddig og ærlig med alle frierne og til slutt måtte jeg ta et valg. Det ble som det ble, sier Øyvind til Se og Hør. 

- Forstår du at seerne er sjokkert?

- Joda, men slik er nå en gang dette programmet. Jeg måtte vrake noen, og jeg fulgte bare magefølelsen min. Jeg mener fortsatt jeg gjorde det riktige valget, sier han. 

- Hvordan var det å se skuffelsen til Anja da det gikk opp for henne at hun hadde blitt vraket?

- Det var tungt. Jeg følte på skuffelsen hennes. Det var ikke noe gøy å se hvor tungt hun tok det, og jeg visste at hun ville bli såret. Det verste med dette programmet er utvelgelsen, og noen er nødt til å bli vraket for at noen andre skal finne lykken, sier han. 

- Du har nå fire friere å velge blant. Har det allerede nå utpekt seg en favoritt? 

- Ja, det har det.