- Jeg forsto ikke verdien av vennskap

Sofie Cappelen holdt seg mye for seg selv da hun vokste opp.

FORELDRE: Sofie Cappelen og Alexander Kayiambakis er stolte foreldre til lille Penelope på snart ett år. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Sofie Cappelen og Alexander Kayiambakis er stolte foreldre til lille Penelope på snart ett år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sofie Cappelen (29) er mest kjent for sin av-og-på-rolle som «Victoria Lunde» i Norges lengstgående såpeserie.

Tidligere i år ble Cappelen og samboeren Alexander Kayiambakis (35) foreldre til lille Penelope, og livet smiler til den vakre 29-åringen. Men det har ikke alltid vært slik.

- Jeg kan ikke si at skoleårene bare var lette for meg. Jeg skilte meg ut, og det er ikke så lett når man er ung. Det er nok en av grunnene til at jeg har skapt meg denne fantasiverdenen, sier hun til VG Helg, og sikter til da hun som mindre pleide å låse seg inne på pikeværelset i Bærum, og leke kontor med sine imaginære venner.

Samtidig som Sofie gikk på Steinerskolen spilte hun også hovedrollen i filmen «Aldri meg 13», og ser tilbake på tiden med blandede følelser.

Klassen fikk være med på festscenene, Sofie var kul. Men så fort medieinteressen rundt henne dabbet av, trakk også medelevene hennes seg tilbake. En dag sto det skrevet: «Sofie i sin egen verden» på tavlen.

- Det husker jeg var sårende. I dag er jeg stolt av å ha min egen verden, men det var jeg ikke da. Jeg forsto nok ikke helt verdien av vennskap før jeg ble litt eldre. Jeg hadde familien min og ofte en kjæreste. Og senere kollegaene mine på jobb. Men nå prøver jeg å passe godt på vennskapene mine, sier hun videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var så liten og tynn at jeg ikke fant klær  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer