Victoria Beckham:

- Jeg forsøker iherdig å være en god kone

Holder tett om ekteskapet - nå snakker hun.

EKTESKAP: Victoria Beckham synes det til tider kan være stressende å leve opp til rollene som kone, mamma og karrierekvinne. Foto: NTB Scanpix
EKTESKAP: Victoria Beckham synes det til tider kan være stressende å leve opp til rollene som kone, mamma og karrierekvinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Helt siden de giftet seg i Luttrellstown slott i Dublin for snart 20 år siden, har David (43) og Victoria Beckham (44) vært et av verdens mest omtalte og ettertraktede ektepar.

På godt og vondt er det mange som gjerne vil ha en bit av ekteparet, og flere ganger har de måtte forsvare seg mot rykter fra sladderpressen og sosiale medier.

I et nylig intervju med den kjente programlederen Claudia Winkleman (46) hos BBC Radio 2, åpner Victoria Beckham seg om hvordan hun iherdig forsøker å gjøre sitt beste for å være en god kone, og mor til sine fire barn, Brooklyn (19), Romeo (16), Cruz (13) og Harper (7).

- Det er stressende

Livet til den tidligere Spice Girls-stjernen har i flere år vært svært hektisk, der 44-åringen blant annet har vært fullt opptatt med sitt eget klesmerke. 10-årsjubileet ble markert tidligere denne måneden, da hun dukket opp på forsida i motemagasinet Vogue sammen med hele familien.

Til radiokanalen, gjengitt av Express, forteller hun at det ikke alltid er like lett å balansere familielivet med karrieren.

- Jeg gjør mitt aller beste. Jeg forsøker iherdig å være en god kone, en god mor og gjøre mitt beste på jobb. Det er stressende fordi jeg bryr meg om alle, forteller hun.

UNG DEBUTANT: Victoria og David Beckhams ti år gamle sønn, Romeo, debuterer som modell i en kampanje for Burberry sammen med Edie Campbell og Cara Delevingne. Video: Burberry Vis mer Vis mer

Hardtarbeidende

Da barna til Victoria og David Beckham var yngre, var det ingen av dem som egentlig skjønte hva moren deres jobbet med.

Til radiokanalen forteller den verdenskjente 44-åringen at de bare var vant med at moren deres sto opp tidlig for å dra på jobb. De første årene var det ingen av dem som kom til noen moteshow for å se hva hun hadde laget.

- I flere år var det ingen som kom. Jeg ville holde fokuset til kolleksjonene, og det jeg gjorde, forteller hun.

Etter hvert som Victoria Beckham for alvor ble mer og mer etablert i motebransjen, dukket også familiemedlemmene opp på flere moteshow.

Reaksjonen til barna etter deres første opptreden husker Victoria Beckham svært godt.

- Jeg husker de sa: «Mamma har en ordentlig jobb. Hva er dette studioet hun alltid drar til?» Etter det falt alt på plass, og jeg synes det var stas at de var med og så på. Siden den gang har de vært med og sett hvert eneste moteshow, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Tok med hele familien

Også i år var barna med under moteshowet til moren sin under London Fashion Week. Ekstra stas var det kanskje i år, ettersom showet markerte nettopp Victoria Beckhams ti år i motebransjen.

Hele familien troppet opp, noe David Beckham dokumenterte godt i sosiale medier.

- Stolt av mammas ti år i bransjen, og for en fantastisk måte å feire det på. Vi er stolte av deg, skrev David Beckham til et bilde av ekteparets fire barn med en tilhørende video av deres mor.

Bruddrykter

At Victoria og David ved flere anledninger har måttet gå ut og avkrefte bruddrykter er ingen hemmelighet.

Senest i sommer så ekteparet seg nødt til å svare tilbake, da spekulasjoner om ekteskapsbrudd spredte seg som ild i tørt gress i internasjonale medier.

Forrige uke var fansen bekymret nok en gang, men denne gangen var det Victoria selv som sto bak forvirringen.

Motedesigneren lanserte forrige uke en chatte-funksjon på sin offisielle Facebook-profil, for å markere tiårsjubileet til klesmerket sitt.

Funksjonen lot fansen stille spørsmål til det som angivelig skulle være Victoria selv, og det var tilsynelatende få som forsto at funksjonen var robotstyrt.

Ifølge News.com.au dukket det opp flere spørsmål rundt Victorias ekteskap med den tidligere fotballspilleren. Et av spørsmålene som ble stilt, var om Victoria ville blitt lykkelig dersom hun valgte å skille seg fra David.

«Veldig», svarte den robotstyrte chat-funksjonen.

Saken fortsetter nedenfor.

EGEN ENTRÉ: Selv om hele Spice Girls var samlet på «Viva Forever»-premiere, holdt Victoria Beckham seg til familien på den røde løperen. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Et annet spørsmål som ble stilt under seansen, var om firebarnsmoren er lykkelig i ekteskapet sitt, der chatboten svarte: «jeg kan ikke fortelle deg mer».

Boten svarte for øvrig også at designeren blir «veldig lykkelig» av ektemannens penger.

Ifølge The Sun har svarene forvirret mange, men Victoria var raskt ute med å forklare for sine 3,1 millioner følgere på Facebook at svarene ikke kom fra den levende Victoria Beckham.

«Jeg vil at dere skal vite at et fantastisk team på Facebook har laget en chatbot-versjon av meg, så «jeg» kan holde dere oppdatert om alt som skjer under London Fashion Week», sa hun i en video hun delte på profilen sin.

LES OGSÅ: Derfor gjemte hun seg for fansen