FINALEKLAR: Den flotte artisten står lørdag på scenen i Oslo Spektrum for å kjempe om seier i den norske Melodi Grand Prix-finalen. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
FINALEKLAR: Den flotte artisten står lørdag på scenen i Oslo Spektrum for å kjempe om seier i den norske Melodi Grand Prix-finalen. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

- Jeg forsøker å framheve midjen

Maria Haukaas Storeng er glad hun har former.

SEHER.NO: Maria Haukaas Storeng (30) har fått hard kritikk for buksedrakten hun hadde på seg under årets første MGP-delfinale på Ørland i januar.


Til ukebladet Hjemmet forteller imidlertid den flotte 30-åringen at hun forsøker å kle seg etter den kroppen hun har.


- Jeg er glad jeg har former og kler meg etter den kroppen jeg har. Jeg liker klær og forsøker å framheve at jeg har en smal midje. Å kle seg etter den fasongen man har, er en kunst, og det hender jeg får gode råd av andre om hvordan det kan gjøres, sier hun til Hjemmet.

MGP-stjernen har vist seg med mange forskjellige stiler de siste årene, og nylig klippet hun av seg de lange lokkene. Men klesvalget under delfinalen i Melodi Grand Prix får hun ikke skryt for.


"Men, Maria hva var det du hadde på deg. I mine øyne var dette det styggeste kostymet jeg har sett på lenge i MGP. Rett på bålet med den grufulle buksedrakten og få deg noe nytt til finalen i Oslo Spektrum. (Dette er en ordre……)," ble det blant annet skrevet på MGP-klubbens blogg  (ekstern lenke) hos NRK.no.

I en undersøkelse hos Seher.no mener i tillegg 83 prosent av de spurte at hun bør bytte antrekk til finalen førstkommende helg.

Hverken Marias manager eller designeren ville snakke om kritikken da Seher.no forsøkte å komme i kontakt med dem i forrige uke, men i mandagens VG kom Maria med en slags forklaring på hvorfor hun ikke har uttalt seg.

- Jeg er ikke på chat-rooms og sjekker hva folk skriver. Jeg leser nyheter, men hopper over det om meg selv og vil heller være lykkelig uvitende. Det sirkuset der får holde på, jeg synes det er artig at folk engasjerer seg, sa hun til VG.

Sammen med forloveden Hans Marius Hoff Mittet (32) har Maria måttet utsette bryllupet flere ganger fordi de begge har vært så opptatt med musikkariere og skuespilleryrket de siste årene. Til Hjemmet forteller artisten hva det var som gjorde at hun falt for samboeren.

- Balansegangen mellom barsk og omsorgsfull er viktig for meg. Da jeg møtte Hans Marius falt jeg for det barske utseendet og det faktum at han gir meg en følelse av å være den viktigste personen i verden for ham, avlører hun.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Leser ikke om meg selv