Silje Norendal:

- Jeg forlovet meg nettopp med min beste venn

Avslørte den gledelige nyheten på Instagram.

FORLOVET: Snowboardkjører Silje Norendal og ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen har forlovet seg. Her under ELLE-festen tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Snowboardkjører Silje Norendal og ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen har forlovet seg. Her under ELLE-festen tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snowboardstjerne Silje Norendal (24) og ishockeyspiller Alexander Bonsaksen (31) har vært kjærester i nesten fem år.

Nå har de tatt forholdet hakket lenger, og forlovet seg.

Det er 24-åringen selv som avslører den gledelige nyheten med et bilde på Instagram, der hun skriver at hun har forlovet seg med sin beste venn.

Just got engaged to my best friend ❤️

A post shared by siljenorendal (@siljenorendal) on

Til VG forteller den lykkelige blondinen at hun ikke hadde noen mistanker om frieriet, og at hun ikke trodde det ville skje før tidligst neste sommer.

- Det kom veldig overraskende på. Nå drar vi begge til Finland i morgen (lørdag), så da tenkte jeg at da skjer det i hvert fall ikke denne sommeren, kanskje neste. Det kom som et sjokk, men på en positiv måte, sier hun.

Bryllupsferie

I juni kunne duoen fortelle om sine sommerferieplaner, da Se og Hør møtte dem under den årlige Elle-festen på Tjuvholmen i Oslo.

Ferien har blant annet bestått av en tur til Spania, der de var gjester i Alexanders søsters bryllup.

Thanks for letting us be a part of your beautiful wedding #TheNilsaksens 💍❤️

Et innlegg delt av siljenorendal (@siljenorendal)

Med andre ord har det blitt en ferie med flere bryllupselementer for de to spreke idrettsutøverne.

Ishockeyspilleren fortalte den gangen at han ikke hadde noen planer om å fri, noe han nå åpenbart har gått tilbake på.

- Jeg har ikke planer om å fri foreløpig, vi får se, sa han den gangen.

Silje virket ikke til å ha noe hastverk med å få en ring på fingeren, og fortalte at hun fremdeles hadde noen gode år som aktiv idrettsutøver foran seg.

- Det blir noen år til. Jeg har fortsatt en karriere som blomstrer, synes jeg i hvert fall, og kommer til å utnytte den noen år til, sa hun til Se og Hør.

Og hastverk virker det ikke som at paret har. De er forlovet, men har ikke avklart når bryllupet skal stå.

- Vi kommer til å nyte å være forlovet en god stund. Det blir nok en stund til noe bryllup, forteller hun til VG.

Samboere

Det var i september 2016 at Silje solgte leiligheten sin i Schønings gate på Majorstuen og flyttet sammen med kjæresten til Briskeby. Tross samboerskap tilbringer de likevel mye tid hver for seg i leiligheten.

Saken fortsetter nedenfor.

IDRETTSPAR: Både Silje og Alexander er aktive idrettsutøvere, og støtter hverandre når de konkurrerer. Her er de to avbildet sammen under OL i Pyeongchang i år. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
IDRETTSPAR: Både Silje og Alexander er aktive idrettsutøvere, og støtter hverandre når de konkurrerer. Her er de to avbildet sammen under OL i Pyeongchang i år. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer

Som profesjonell snowboardkjører tilbringer Silje mange døgn på reisefot i løpet av et år, og store deler av tiden bor hun i USA. Men når Norendal kommer hjem, er det kjæresten som står i fokus.

Da Se og Hør møtte henne på Norway Cup i fjor kunne hun fortelle at avstandsforhold kan by på utfordringer, men at begge har et ønske om å satse fullt på karrieren mens de har muligheten.

- Vi har begge mulighetene som toppidrettsutøvere nå, og vi tar den mens vi har den, sa hun.

- Jeg kan ikke sitte å sippe over at jeg savner ham, det gjør ikke situasjonen noe bedre, la snowboardstjernen til.

LES OGSÅ: Her gjør Meghan og Harry som Diana

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer