GIKK PÅ EN SMELL: Matt LeBlanc ble verdenskjent for rollen som skjørtejegeren Joey Tribbiani i TV-serien «Venner for livet». Siden 2011 har han spilt en karikert versjon av seg selv i komiserien «Episodes». Foto: NTB Scanpix
GIKK PÅ EN SMELL: Matt LeBlanc ble verdenskjent for rollen som skjørtejegeren Joey Tribbiani i TV-serien «Venner for livet». Siden 2011 har han spilt en karikert versjon av seg selv i komiserien «Episodes». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg forlot knapt huset på flere år

«Venner for livet»-stjernen Matt LeBlanc var nær sammenbruddets rand etter TV-suksessen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Livet til Matt LeBlanc (48) og resten av «Venner for livet»-gjengen ble snudd på hodet da TV-serien gjorde dem til stjerner over natten i 1994.

Etter ti sesonger takket de seks skuespillerne, som fikk nesten ni millioner kroner per episode, for seg. Og da aller siste episode gikk på lufta i 2004 benket hele 55 millioner mennesker seg foran skjermen.

Stjernestatusen ga LeBlanc spin off-serien «Joey», men programmet ble langt fra den suksessen TV-kanalen hadde håpet på, og ble kansellert etter bare to sesonger.

Dette førte til at Matt gikk på en skikkelig smell og trakk seg helt tilbake fra rampelyset.

- Jeg forlot knapt huset på flere år. Jeg var utbrent. Jeg ønsket ikke å ha en timeplan eller å måtte være et sted, forteller han til The Mirror.

Oppdatering: Etter at Mirror trykket saken har Matt LeBlanc på Twitter at han aldri har sagt til Daily Mirror at han var nær et nervøst sammenbrudd:

Saken fortsetter under bildet.

GJØR COMEBACK: David Schwimmer (49), Jennifer Aniston (46), Courteney Cox (51), Lisa Kudrow (52) og Matt LeBlanc blir snart å se i en spesial-episode av Venner for livet. Matthew Perry (46) måtte dessverre takke nei. Foto: REUTERS
GJØR COMEBACK: David Schwimmer (49), Jennifer Aniston (46), Courteney Cox (51), Lisa Kudrow (52) og Matt LeBlanc blir snart å se i en spesial-episode av Venner for livet. Matthew Perry (46) måtte dessverre takke nei. Foto: REUTERS Vis mer

Avisen siterer imidlertid skuespilleren på følgende: - Agenten min var knust. De fleste skuespillere ringer agentene sine og spør «Hva skjer?». Jeg ringte min og sa «Vær så snill og mist nummeret mitt i et par år».

- Det var en veldig mørk tid. Jeg hadde nesten et nervøst sammenbrudd, sier han til nettstedet.

Blir programleder i «Top Gear»

Hollywood-stjernen, som nylig ble gjenforent med «Venner for livet»-kollegaene i en spesial-episode av TV-serien, trakk seg deretter tilbake på kvegfarmen sin i California.

Men så kom nok en nedtur da ekteskapet til den britiske modellen Melissa MCKnight gikk i tusen knas.

- Det var veldig tøft. Men jeg kom meg gjennom det. Er det ikke et ordtak som sier at det som ikke dreper oss, gjør oss sterkere?

Saken fortsetter under bildet.

OMSORGSFULL PAPPA: Datteren Marina er den viktigste personen i Matt LeBlancs liv.
 Foto: Splash News
OMSORGSFULL PAPPA: Datteren Marina er den viktigste personen i Matt LeBlancs liv. Foto: Splash News Vis mer

LeBlanc brukte blant annet tiden sin på datteren Marina (11), som ble født med tilstanden Kortikal Dysplasi, en forstyrrelse i hjernens utvikling som er en vanlig årsak til eplepsi.

- I det øyeblikket hun ble født forelsket jeg meg i henne, og jeg har aldri følt noe lignende før. Det var ubeskrivelig. Jeg visste at ingenting kunne stoppe meg fra å elske henne, selv om hun hadde krasjet Ferrarien min, forteller han.

Marina vokste av seg anfallene, og hun er fremdeles pappas øyesten.

- Vi lager frokost sammen, drar på rideturer og hiker i fjellet. Jeg prøver å være ute så mye som mulig med henne i disse data-tider. Å tilbringe tid med henne er det beste jeg noen gang har gjort. Vi har et fantastisk bånd og hun er det beste i livet mitt.

I januar i fjor ble Matt singel igjen etter at det åtte år lange forholdet til skuespilleren Andrea Anders (40) tok slutt.

Saken fortsetter under bildet.

 

Sist uke ble det kjent at LeBlanc blir programleder i BBC-programmet «Top Gear» sammen med radiopersonligheten Chris Evans (50).

Showets tidligere programleder, Jeremy Clarkson (55), fikk sparken i mars i fjor etter at han verbalt og fysisk angrep en av seriens produsenter.

Den nye sesongen av «Top Gear» har premiere i begynnelsen av mai.

LES OGSÅ: - Jeg har glemt tre av «Venner for livet»-årene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer