- Jeg forlot aldri Suri

Filmstjernen Tom Cruise saksøker amerikansk ukeblade for 300 millioner kroner.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Tom Cruise er lynende forbannet på de amerikanske ukebladene Life & Style og In Touch, etter at de publiserte artikler der de hevdet at Tom forlot Suri etter skilsmissen med Katie i juli 2012.

Nå har han saksøkt bladene for 300 millioner kroner.

- Jeg har aldri på noen som helst måte forlatt eller kuttet Suri ut av livet mitt. Hverken fysisk, følelsesmessig, finansiellet eller på noen annen måte, skriver Cruise i rettsdokumenetene ifølge TMZ.com.

STOR JENTE: Suri Cruise har vært i rampelyset siden hun ble født, men ser ut til å ha tatt all viraken på strak arm. Foto: All Over Press
STOR JENTE: Suri Cruise har vært i rampelyset siden hun ble født, men ser ut til å ha tatt all viraken på strak arm. Foto: All Over Press Vis mer

Cruise ramser så opp hver eneste gang han traff datteren i løpet av månedene etter skilsmissen.

- Til og med da jeg jobbet utenlands, og ikke haddde mulighet til å møte Suri ansikt til ansikt, hadde vi, og har fremdeles, et ekstremt spesielt og godt forhold, skriver Cruise.

Dokumentene er temmelig avslørende, ettersom Tom så og si ikke har sagt noe som helst om forholdet etter skilsmissen fra Katie.

SKILT: Tom Cruise og Katie Holmes tok ut skilsmisse i juli 2012. Foto: All Over Press
SKILT: Tom Cruise og Katie Holmes tok ut skilsmisse i juli 2012. Foto: All Over Press Vis mer

Tom innrømmer at han var opptatt med å spille inn to forskjellige filmer da In Touch hadde overskriften «Forlatt av pappa», men Cruise forteller at han «skrev flere eposter med Suris mor i løpet av denne perioden. Jeg var konstant en del av Suris liv.»

- Selv om jeg er sikker på at datteren min savner meg når jeg ikke er sammen med henne, jeg savner henne jeg også, så er hun en veldig glad jente og vi har et fantastisk forhold og mange hyggelige telefonsamtaler, skriver Tom i dokumentene.

LES OGSÅ:     Kalte 7-åringen en drittunge

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer