LØSERE HUD: Ifølge Kathrine Sørland tar hun mindre hensyn til seg selv etter at hun ble mamma, noe som har ført til at hun «forfaller litt».  Foto: Per Ervland
LØSERE HUD: Ifølge Kathrine Sørland tar hun mindre hensyn til seg selv etter at hun ble mamma, noe som har ført til at hun «forfaller litt». Foto: Per Ervland Vis mer

- Jeg forfaller litt

Kathrine Sørland mener morsrollen har påvirket utseendet hennes.

Publisert
SEHER.NO:  Det er ett og et halvt år siden tidligere skjønnhetsdronning og programleder Kathrine Sørland (30) og ektemannen Andreas Holck ble foreldre til lille Leon.

I disse dager er Sørland, som kom på fjerdeplass i Miss World i 2002, travelt opptatt med å være småbarnsmamma og drive bryllypsbutikken Agape i Oslo.

Og i et intervju i siste utgave av kvinnebladet Det Nye innrømmer 30-åringen at det ikke blir like mye tid til skjønnhetspleie som før.

- Det er tøft å få barn og se at livet ikke handler om meg lenger. Jeg merker at jeg tar mindre hensyn til meg selv. Jeg forfaller litt, og er litt løsere i huden her og der. Jeg har ikke tid til å ta sol, fikse neglene, eller ta ansiktsbehandlinger. Sånne ting tok jeg for gitt før, men i dag er det luksus. Nå gleder jeg meg til å gå til frisøren, sier hun til bladet.

Ifølge Sørland er hun avslappet når det gjelder utseendet. Likevel er hun ikke helt komfortabel dersom hun forlater huset uten sminke. 

- Jeg sliter med å forlate huset uten maskara. Jeg er meget avslappet når det kommer til utseendet, men det går litt opp og ned. Noen dager kan jeg føle meg on top of the world uten sminke. Andre dager ikke. Jeg er helt vanlig, og har gode og dårlige dager som alle andre. Du skulle sett meg om morgenen! Det er ikke alltid et vakkert syn, forteller hun.

30-åringen har tidligere fortalt at det å bli mamma slett ikke var så enkelt som hun hadde trodd.

- Nå går det greit, men de første ukene var skikkelig skumle altså. Jeg hadde et følelsesmessig kaos inne i meg og jeg grein bare han nøs. Han var så liten og skjør, og så tenkte jeg også på at nå kommer jeg til å ha han med meg, alltid, sa hun til «God Kveld Norge» i mars i fjor. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg gråt bare han nøs
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer