- Jeg foretrekker vill sex

Enrique Iglesias kom med svært intime avsløringer i intervju.

IKKE BLYG: I et intervju med amerikansk presse forteller popstjernen Enrique Iglesias at han elsker vill sex. Her er han omringet av kvinnelige fans etter en pressekonferanse i Hollywood i 2012. Foto: Stella Pictures
IKKE BLYG: I et intervju med amerikansk presse forteller popstjernen Enrique Iglesias at han elsker vill sex. Her er han omringet av kvinnelige fans etter en pressekonferanse i Hollywood i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Popstjernen Enrique Iglesias (38) er i disse dager aktuell med sitt tiende studioalbum, som har fått tittelen «Sex and Love» - i den anledning avslører den spanske latino-sangeren detaljer fra sitt eget privatliv.

- Sex kan være rått, umodent og gøy, eller det kan være kjærlig. Selv foretrekker jeg vill sex, forteller han åpenhjertig til ContactMusic.

SEXY VIDEO: Tidligere i år slapp Enrique Iglesias musikkvideo til låten «Im A Freak» med Pitbull, hvor han boltrer seg i halvnakne undertøysmodeller. Hans tiende studioalbum har forøvrig fått tittelen «Sex and Love». Foto: Stella Pictures
SEXY VIDEO: Tidligere i år slapp Enrique Iglesias musikkvideo til låten «Im A Freak» med Pitbull, hvor han boltrer seg i halvnakne undertøysmodeller. Hans tiende studioalbum har forøvrig fått tittelen «Sex and Love». Foto: Stella Pictures Vis mer

Han avslører videre at sexlivet hans er basert på antall alkoholenheter han har konsumert i løpet av kvelden:

- Det kommer an på hvor full jeg er, eller om jeg i det hele tatt har drukket eller ei. Er jeg for full blir det ingen sex, for da får jeg den ikke opp, sier han videre.

Enrique, som er sønn av smørsangeren Julio Iglesas (70), har vært i et av-og-på-forhold med den tidligere tennisproffen Anna Kournikova (32) siden 2001, men har tidligere snakket ut om løssluppen sex og «one-night-stands» med Now Magazine:

- Jeg har aldri vært den typen som ligger rundt, men jeg dømmer ikke de som gjør det. Hvis en kar har hatt sex med mange jenter er han «The Man», men dersom en dame har gjort det samme blir hun sett på som en hore.

- Det er ikke riktig. Uheldigvis er det i en manns gener å dømme jenter etter hvor mange hun har hatt sex med - men man kan ikke dømme etter det.

Se «I Am a Freak»-musikkvideoen under:

LES OGSÅ: Derfor nekter Enrique Iglesias å fri