Reese Witherspoon:

- Jeg foretrekker å være 43 år fremfor 25

Trebarnsmoren frykter ikke alderdommen.

NÅ OG DA: Reese Witherspoon som 43-åring på bildet til venstre og som 25-åring i 2001 på bildet til høyre. Foto: NTB Scanpix
NÅ OG DA: Reese Witherspoon som 43-åring på bildet til venstre og som 25-åring i 2001 på bildet til høyre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange føler i dag et stort press om å holde seg «evig ung». For Hollywood-stjerner er presset selvfølgelig intet unntak ettersom nye og yngre skuespillere hele tiden entrer underholdningsbransjen for å kjempe om filmrollene.

Nå avslører derimot Reese Witherspoon (43) at hun har et avslappet forhold til eget utseende og at hun ikke frykter alderdommen. Med alderen kommer nemlig erfaring, og «Lovlig blond»-stjernen føler seg mye mer tilfreds med seg selv i dag enn for rundt 20 år siden.

- Nå ser jeg ting annerledes fordi jeg har vært på denne planeten i 43 år. Jeg følte det ikke på samme måte da jeg var 25, forteller hun til Allure, ifølge Daily Mail.

- Jeg hadde ikke samme synspunkter den gangen. Som 43-åring har jeg en haug med erfaringer, og jeg kan snakke med omtanke om forandringene jeg ønsker å se i verden. Det føles som om jeg har fortjent de grå hårene og de små rynkene jeg har. Jeg liker dem, så jeg foretrekker å være 43 fremfor 25, deler hun med magasinet.

Vis mer

Ærligere med årene

Like før Witherspoon fylte 40 år i mars 2016, innrømmet hun at hun faktisk så frem til den store dagen.

- Jeg er mye åpnere nå. I 20-årene var jeg redd for alt. Jeg visste ikke hva karrieren min var. Jeg visste ikke hvorfor folk likte filmene mine. Jeg var skeptisk til å snakke med folk, avslørte hun, ifølge E!News, og la til:

- Jeg var 25 år da «Legally Blond» kom ut, 26 da «Sweet Home Alabama» kom ut og 29 da «Walk the Line» var kom ut. Og jeg var redd. Veldig redd.

I voksen alder har Reese blitt sikrere på seg selv og føler seg mye tryggere som menneske.

- I dag føler jeg meg som en annen person. Det er en fantastisk ting å bli eldre. Du er den du er, og sier det du mener.

Når det gjelder eget utseende innrømmer Oscar-vinneren at hun ikke hadde noen som helst anelse om hva hun drev med på 90-tallet. Da nappet hun nemlig øyebrynene sine super tynne, til det ugjenkjennelige.

- De så forferdelige ut. Takk og lov at de grodde ut igjen. Jeg mener, hvem vet hvordan de ville ha sett ut nå hvis ikke? undrer hun, ifølge Daily Mail.

Vis mer

Travel trebarnsmor

Reese Witherspoon har bygd seg opp en imponerende karriere, og i tillegg til å være en av Hollywoods mest attraktive skuespillere, er hun også blant annet trebarnsmor, kone, forretningskvinne og produsent.

Fra 1999 til 2007 var Reese gift med skuespiller-kollega Ryan Phillippe (44), og sammen har de datteren Ava (19), som er som snytt ut av nesa på sin mor, og sønnen Deacon (14).

I tillegg har hun også sønnen Tennessee (6) med sin nåværende ektemann, Jim Toth (49).

PRIKK LIKE: Reese og datteren Ava er slående like og kunne lett blitt forvekslet for å være søsken i stedet for mor og datter. Foto: NTB Scanpix
PRIKK LIKE: Reese og datteren Ava er slående like og kunne lett blitt forvekslet for å være søsken i stedet for mor og datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Deler bilder fra hemmelig norgesferie - etter to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer