- Jeg forelsket meg med én gang!

Sandra Lyng Haugen falt pladask da hun møtte elektroartisten Martin Bjercke.

Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER: (SEOGHØR.NO): I desember ble det kjent at tidligere «Idol»-deltager Sandra Lyng Haugen (26) hadde funnet lykken på ny - med elektroartisten Martin Bjercke (25).

Paret har lenge vært tause om romansen, men lørdag kveld viste de seg offentlig for første gang da Spellemannprisen ble delt ut i Stavanger.

Sandra var fersk ut av et annet forhold da hun møtte den kjekke artisten på utdelingen av P3-pris i høst.

- Jeg hadde tenkt til å ta tid for meg selv og kose meg. Men jeg forelsket meg med én gang, sier Haugen til Seoghør.no.

NYTT PAR: Sandra Lyng Haugen og kjæresten Martin Bjercke viste seg offentlig sammen for første gang på Spellemannprisen i Stavanger lørdag kveld.  Foto: FameFlynet Norway
NYTT PAR: Sandra Lyng Haugen og kjæresten Martin Bjercke viste seg offentlig sammen for første gang på Spellemannprisen i Stavanger lørdag kveld. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Hun sjekket meg opp og ikke omvendt, legger Martin til.

- Vi sto på sminkerommet på P3 Gull og jeg sa «hei, du var kjekk, deg må jeg si hei til», forteller Sandra.

- Hva gjorde at du falt for Sandra?

- Hun har enorm sjarm og et fantastisk smil, sier Bjercke og sender kjæresten et varmt blikk.

 

Ekstra press

Det var en enorm interesse blant pressen da paret viste seg på den røde løperen i Stavanger Konserthus. Der ble hun fulgt av sitt eget kamerateam og snart får den flotte blondinen sitt eget realityshow. Selv hadde ikke Martin og Sandra forventet den enorme interessen for forholdet. 

- Vi forventet det ikke. Det ble annonsert på flere medier at vi var kjærester før vi i det hele tatt var kjærester. Vi hadde kjent hverandre en uke. Det var veldig overveldende og vet ikke hvor interessen kommer fra, sier Martin.

Kast terning på Spellemann-kjolene nederst i saken!

Da nyheten om romansen sprakk i media førte det til at de nyforelskede måtte ta stilling til om de faktisk ville være et par.

- Det skaper en del press og du må gjøre deg opp en del meninger og du må ta tankene du egentlig tar noen måneder lenger ned i veien med én gang. Heldigvis var følelsene så riktig, så da var det greit, sier Bjerke.

LES OGSÅ: Her er fjorårets nye par

[views:embed:node_embed:block:68701]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer