- Jeg forelsket meg i Kim

Kanye West «bekrefter» stjerneromansen i ny sang.

FORELSKET: Kanye West synger at han forelsket seg i Kim Kardashian i sin nye låt «Theraflu».  Foto: All Over Press
FORELSKET: Kanye West synger at han forelsket seg i Kim Kardashian i sin nye låt «Theraflu». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har lenge versert rykter om at realitystjernen Kim Kardashian (31) og rapperen Kanye West (34) hadde en heftig romanse før hun giftet seg med Kris Humphries. Kardashian har flere ganger nektet å kommentere ryktene, men nå synger West om skjønnheten i sin nye sang «Theraflu».

- Jeg innrømmer at jeg forelsket meg i Kim. Rundt den tiden hun forelsket seg i ham. Men det er greit babygirl, gjør det du må. Heldigvis ba jeg ikke Jay sparke ham fra laget.

Mannen Kim forelsket seg i er basketballstjernen Kris Humphries, som hun var gift med i 72 dager. Kanye referer også til Jay-Z som eier deler av Humphries lag New Jersey Nets.


Wests eks-kjæreste modellen Amber Rose har bekreftet at Kanye og Kim hadde et forhold og mener det var deres romanse som ødela hennes forhold til rapperen. 


Kim på sin side har nektet å si noe, og har bare svart unnvikende på spørsmål om forholdet til «All of the Light»-sangeren.

- Jeg dater virkelig ikke i det hele tatt akkurat nå. Jeg vet at jeg alltid sier dette, men jeg prøver bare å komme meg gjennom situasjonen min og ha det gøy, sa hun under et radiointervju med Ryan Seacrest.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Trengte hun virkelig mer former?   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer