STERKE FØLELSER: Amber Heard avslører at hun bare blir mer og mer forelsket i ektemannen Johnny Depp. Bildet er tatt i januar - en måned før de giftet seg. Foto: All Over Press
STERKE FØLELSER: Amber Heard avslører at hun bare blir mer og mer forelsket i ektemannen Johnny Depp. Bildet er tatt i januar - en måned før de giftet seg. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg forelsker meg om og om igjen

Amber Heard klarer knapt å holde fingrene fra sin nye ektemann Johnny Depp.

SEOGHØR.NO: Etter tre år som kjærester giftet det mediesky paret Johnny Depp (52) og Amber Heard (29) seg i en hemmelig seremoni i februar.

Duoen er kjent for å holde en lav profil, men nå overrasker Heard med å åpne seg om hvordan det er å være gift med en av verdens mest ettertraktede menn.

- Det har ikke vært en dramatisk forandring. Vi har vært sammen lenge nå, så det har vært en ganske organisk prosess. Jeg har en sterk selvstendig sjel, forklarer hun til Elle magazine, ifølge E!News.com.

Det nygifte ekteparet møtte hverandre for første gang på settet til filmen «The Rum Diary» i 2011, og året etter gikk Depp fra den franske skuespilleren og artisten Vanessa Paradis (42) - som han hadde vært sammen med i 14 år.

Forelsker seg flere ganger

- Jeg forelsker meg om igjen og om igjen, avslører Heard om kjærligheten for sin 23 år eldre ektemann.

Videre forteller den vakre skuespilleren og modellen hvorfor hun er så redd for å dele ting om privatlivet sitt med offentligheten.

- Det som virkelig skremmer meg er muligheten til å miste friheten min. Friheten jeg har jobbet så hardt for å skaffe meg selv, sier hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

SKJØNNHET: Amber Heard får hoder til å snu og blir ofte omtalt som et sex-symbol. Foto: Splash News
SKJØNNHET: Amber Heard får hoder til å snu og blir ofte omtalt som et sex-symbol. Foto: Splash News Vis mer

Amber fikk gjennombruddet sitt i 2008 med filmene «Never Back Down» og «Pineapple Express», men hun har også fått mye oppmerksomhet for sitt vakre ytre, og har flere ganger havnet på lister som «verdens mest sexy» og «verdens vakreste» stjerne.

Det synes hun selv er slitsomt.

- Jeg føler at jeg hele tiden kjemper mot utseendet mitt, eller den utvendige presentasjon av meg selv på grunn av hvordan jeg ser ut, eller kanskje på grunn av hvem jeg er sammen med," forteller hun.

Foreløpig har ikke Amber og Johnny fått barn sammen, men «Pirates of the Caribbean»-stjernen har datteren Lily-Rose (15) og Jack (12) fra forholdet til Paradise.

EKS-KJÆRESTEN: Johnny Depp og Vanessa Paradis var sammen i 14 år, men giftet seg aldri. De gikk fra hverandre i juni 2012. Foto: Abaca
EKS-KJÆRESTEN: Johnny Depp og Vanessa Paradis var sammen i 14 år, men giftet seg aldri. De gikk fra hverandre i juni 2012. Foto: Abaca Vis mer

LES OGSÅ: Johnny Depp kan få ti års fengsel