Sophie Turner:

- Jeg forelsker meg i en sjel, ikke et kjønn

Hollywood-stjernen avslører at hun har eksperimentert med jenter.

BLIR MANN OG KONE: Etter nesten to år som forlovet, skal Sophie Turner gifte seg med Joe Jonas til sommeren. Her er paret fotografert sammen på et event i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix.
BLIR MANN OG KONE: Etter nesten to år som forlovet, skal Sophie Turner gifte seg med Joe Jonas til sommeren. Her er paret fotografert sammen på et event i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Denne sommeren skal «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) gifte seg med artisten Joe Jonas (29).

Det var høsten 2017 paret avslørte at Joe hadde fridd. Nyheten om forlovelsen kom under ett år etter at de to viste seg sammen for første gang.

Nå avslører den britiske skuespilleren at hun aldri trodde hun kom til å stå brud - og i alle fall ikke i en så ung alder.

- Jeg forberedte meg fullt og helt på å være singel resten av livet, avslører hun til magasinet Rolling Stone.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

🍭

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

«Alle eksperimenterer»

Men så traff Turner altså den midterste Jonas-broren og forelsket seg hodestups. Og selv om hun sist måned bare fylte 23 år gammel, så føler Sophie seg mer enn klar for å slå seg til ro.

- Jeg tror at når man finner den rette personen, så vet man det bare. Jeg føler jeg er en mye eldre sjel enn hva alderen min tilsier. Det føles som om jeg har levd lenge nok til å vite dette. Jeg har truffet på nok gutter og jenter til å vite det. Jeg føler meg ikke som en 23-åring. Jeg føler meg som en 27- eller 28-åring, forklarer hun.

Ettersom TV-stjernen også nevner at hun tidligere har datet både jenter og gutter, utdyper hun dette videre til bladet:

- Alle eksperimenterer. Det er en del av å vokse opp. Jeg forelsker meg i en sjel, ikke i et kjønn.

Saken fortsetter nedenfor.

Hadde identitetskrise

Tidligere denne måneden åpnet den talentfulle skuespilleren seg også opp om hvordan forloveden har forandret livet hennes og hjulpet henne gjennom en vanskelig periode.

- I lang tid hadde jeg vanskelig for å se hvem jeg egentlig var. Jeg hadde en liten identitetskrise hvor jeg spilte alle disse forskjellige menneskene og sannsynligvis vokste opp raskere enn jeg egentlig skulle, fortalte hun til Glamour, ifølge Us Weekly.

Sophie nevnte blant annet at hun ikke hadde hatt muligheten til å oppleve å gå på universitetet eller bare tilbringe fritiden med gode venner. Dette fikk henne til å stille spørsmål om hvem hun egentlig var som person.

- Mye av årsaken til at jeg er lykkelig nå, er på grunn av personen jeg har forelsket meg i. Han elsker meg høyere enn han elsker seg selv, og han ønsker å se at jeg skal finne min egen lykke. Dette er en av hovedtingene som hjalp meg å finne meg selv, og å finne glede i andre ting enn skuespill, skrøt hun av sin kjære.

Saken fortsetter nedenfor.

Sophie Turner er best kjent for rollen som Sansa Stark i suksesserien «Game of Thrones», og regnes for tiden som en av Storbritannias mest ettertraktede skuespillere.

Joe Jonas gjorde seg først bemerket på midten av 2000-tallet, i den amerikanske musikkgruppa Jonas Brothers - som i tillegg til Joe består av brødrene hans, Nick (26) og Kevin Jonas (31).

Bandet ble oppløst i 2013, og trioen har seinere satset på solokarrierer - før det ble kjent at de gjør comeback.

Saken fortsetter nedenfor.

- Enklere å date en som forstår bransjen

Romansespekulasjonene mellom Sophie Turner og Joe Jonas begynte å svirre allerede høsten 2016, men det var først i mai året etter at paret omsider brøt tausheten. Den gang fortalte «Game of Thrones»-profilen at hun så flere fordeler av å være sammen med en annen berømt person.

- Jeg synes det er enklere å date en som forstår bransjen, og som er i samme verden. Man har forståelse for at man ikke kan se hverandre hele tiden, fortalte hun til InStyle, og fortsatte:

- Man føler seg ikke som en idiot om man sier: «Agenten min sier at jeg ikke kan gjøre dette...».

DILEMMA: Tidligere Miss Universe Mona Grudt jobber i dag med bryllupsplanlegging profesjonelt. Men hvordan ville hun taklet pinlige skrekkscenarier i sitt eget bryllup? Slik svarer hun på våre bryllupsdilemmaer! Video: Mortein Eik/ Nicolai Aagaard Reporter: Gro Kristin Hære Vis mer

LES OGSÅ: - Du giftet deg kun med Hailey for å hevne deg på Selena

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer