- Jeg følte nesten at det ble litt pedofili

Den norske artisten avviste sjekketriksene fra Justin Bieber.

AVVISTE BIEBER: Den norske artisten Alexandra Joner hevder hun aldri vurderte å slå til, da Justin Bieber forsøkte å sjekke henne opp i 2010, fordi han var for ung.
AVVISTE BIEBER: Den norske artisten Alexandra Joner hevder hun aldri vurderte å slå til, da Justin Bieber forsøkte å sjekke henne opp i 2010, fordi han var for ung. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tenåringsidolet Justin Bieber fikk tusenvis av norske jenter til å gå amok, da han i forrige uke kom til Oslo for å holde en gratiskonsert.

Da den norske artisten og tidligere «Dansefeber»-deltageren Alexandra Joner (22) i 2010 deltok i en av «Baby»-sangerens videoer sammen med venninnen Mona Berntsen, skal superstjernen ha lagt an på henne.

- Han gjorde faktisk det. Det var ikke sånn at han inviterte meg hjem akkurat, men litt flørting var det.

- Det morsomme er jo at selv om han er 16, ser han ut som en tolvåring. Jeg følte nesten at det ble litt pedofili, sa Joner i et intervju med bladet Massiv for to år siden.

Til Her og Nå sier Joner at hun i dag ikke angrer på at hun avviste Bieber.

- Jeg er 22 i dag og han er 18. Det er litt for stor forskjell på alderen altså. Vi er jo i tillegg mer modne enn gutta, spøker hun til bladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se den unike videoen fra Bieber-kaoset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer