- Jeg følte meg veldig ensom

Nå setter Patrick Thoresen pris på å leve sammen med kona igjen.

TØFF TID: Da Patrick Thoresen flyttet til Russland, ble kona og barna hjemme. Det var en tung tid, men nå har han byttet klubb og familien har endelig flyttet over. Foto: NTB scanpix
TØFF TID: Da Patrick Thoresen flyttet til Russland, ble kona og barna hjemme. Det var en tung tid, men nå har han byttet klubb og familien har endelig flyttet over. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Norges landslag i ishockey gjør for tiden stor suksess i VM i Sverige og Finland, og har tatt seg til kvartfinale.

Det er mye takket være Patrick Thoresens (28) innsats på isen. Han har vært en av Norges viktigste spillere, og har gjort seg bemerket gjennom spill både i NHL og den russiske ligaen KHL. Da han første gang flyttet til Russland, bodde han i byen Ufa i det vestlige Ural. Uten kona og barna var tiden i Ufa tung.

- Jeg følte meg veldig ensom de første to, tre månedene. Jeg tok noen grep, og fikk over en kompis. Det fungerte, men det er ikke det samme når du har to barn, sier Thoresen til Dagbladet.

Thoresen ble sammen med kona Monica på videregående skole. Etter at han ble snappet opp av SKA St. Petersburg, kunne endelig familien flytte til Russland. Nå jubler både Patrick og Monica over å kunne bo sammen igjen.

- Det har vært veldig deilig å bo sammen. Han er jo veldig mye borte, men jeg setter stor pris på å kunne bo samme sted, sier hun til avisen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tøff Thoresen, myk pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer