EKSTREMT SKUFFET: Stine Sørum var helt sikker på at Ørjan Hult ville velge henne til storbonde. Skuffelsen var ekstrem da det ikke gikk slik. Foto: TV 2
EKSTREMT SKUFFET: Stine Sørum var helt sikker på at Ørjan Hult ville velge henne til storbonde. Skuffelsen var ekstrem da det ikke gikk slik. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg følte meg veldig dolket i ryggen

Stine Sørum sier hun hadde sparket Ørjan i underlivet og klapset ham i bakhodet om hun hadde fått tak i ham etter «Farmen»-valget.

Publisert

SEOGHØR.NO: Etter å ha røket ut i søndagens «Farmen»-episode, hadde Ørjan Hult (25) i oppgave å velge ny storbonde.

VALGTE FINN OLAV: Hult valgte Finn Olav Odde til storbonde. Det fikk ham til å ta til tårene. Foto: TV 2
VALGTE FINN OLAV: Hult valgte Finn Olav Odde til storbonde. Det fikk ham til å ta til tårene. Foto: TV 2 Vis mer
RØK UT: Ørjan Hult måtte se seg slått av Finn Olav Odde i søndagens tvekamp. Dermed måtte han reise hjem. Foto: TV 2
RØK UT: Ørjan Hult måtte se seg slått av Finn Olav Odde i søndagens tvekamp. Dermed måtte han reise hjem. Foto: TV 2 Vis mer

Ifølge deltager Stine Sørum (31) hadde Hult avtalt med henne at hun skulle bli valgt. Derfor var skuffelsen stor da det viste seg at Ørjan hadde valgt Finn Olav Odde (56) i stedet for henne.

- Jeg ble ekstremt skuffet. Like før vi fikk vite utfallet, ble jeg intervjuet av Gaute. Jeg sa til ham at jeg var 99,9 prosent sikker på at jeg skulle bli valgt til storbonde. Så det var et slag i trynet, sier Sørum til Seoghør.no.

Sørum hadde ikke en gang tenkt tanken at det kunne bli noen andre enn henne som ville bli valgt, og med det vært klar for finaleuka.

- Jeg følte meg veldig dolket i ryggen. Vi hadde et fint forhold gjennom hele oppholdet, og det var ikke et snev av meg som ikke stolte på ham. Jeg stolte tusen prosent på ham, sier hun.


I mandagens episode utbrøt Sørum: «Jeg har alltid trodd godt om Ørjan - fram til nå. Jeg skulle gitt ham et spark i balla».

- Hadde jeg fått tak i ham der og da, hadde jeg nok sparket ham i underlivet og klapset ham i bakhodet. Det føltes nesten uvirkelig, sier hun til Seoghør.no.

Men selv om hun var svært skuffet etter Ørjans valg, har de to en god tone den dag i dag. Planen var å være en drittsekk mot ham. Men slik gikk det ikke.

- Jeg var som en storesøster for ham under oppholdet. I ettertid hadde jeg tenkt til å være drittsekk mot ham, men da vi møttes etter oppholdet klarte jeg det ikke. Han fikk en god klem. Vi har absolutt et godt forhold i dag.


LES OGSÅ: - På tide at folk ser seg selv i speilet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer