- Jeg følte meg vakrere da jeg var større

Khloe Kardashian synes presset om å holde seg tynn er vanskelig å håndtere.

FØR OG NÅ: Bildet til venstre av Khloe Kardashian er fra en event i Las Vegas i mai. Bildet i midten er fra 2008, og bildet til høyre er tatt for et par dager siden. Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Bildet til venstre av Khloe Kardashian er fra en event i Las Vegas i mai. Bildet i midten er fra 2008, og bildet til høyre er tatt for et par dager siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kardashian-søstrene har alle skapt seg karriere gjennom deltagelsen i det populære realityshowet «Keeping Up With The Kardashians».

I tillegg har de tre jentene, Kourtney (36), Kim (34) og Khloe (31), også fått enorm oppmerksomhet for sine flotte former.

I det siste er det spesielt Khloe sin kropp som har fått hoder til å snu seg.

 

Nylig stilte hun opp som forsidemodell i bladet Complex, og selv om hun stolt har postet flere av de svært hete bildene på sosiale medier, så innrømmer hun også at forandringen har vært vanskelig å håndtere.

- Helt ærlig, så føler jeg noen ganger et stort press for å beholde den kroppen jeg har jobbet så hardt for å oppnå, forteller hun, ifølge People.com.

I løpet av den siste tiden har Khloe trent beinhardt og lagt om kostholdet, noe som gjorde at hun har gått ned hele 16 kilo.

Hun har også benyttet seg av et svært omdiskutert korsett, en såkalt «waist trainer», som er en oppdatert versjon av korsettet som hemmet kvinners liv fra 1500- til 1900-tallet, og har gledelig reklamert for produktet på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer