FØR OG NÅ: Bildet til venstre av Khloe Kardashian er fra en event i Las Vegas i mai. Bildet i midten er fra 2008, og bildet til høyre er tatt for et par dager siden. Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Bildet til venstre av Khloe Kardashian er fra en event i Las Vegas i mai. Bildet i midten er fra 2008, og bildet til høyre er tatt for et par dager siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg følte meg vakrere da jeg var større

Khloe Kardashian synes presset om å holde seg tynn er vanskelig å håndtere.

Publisert

SEOGHØR.NO: Kardashian-søstrene har alle skapt seg karriere gjennom deltagelsen i det populære realityshowet «Keeping Up With The Kardashians».

I tillegg har de tre jentene, Kourtney (36), Kim (34) og Khloe (31), også fått enorm oppmerksomhet for sine flotte former.

I det siste er det spesielt Khloe sin kropp som har fått hoder til å snu seg.

 

Nylig stilte hun opp som forsidemodell i bladet Complex, og selv om hun stolt har postet flere av de svært hete bildene på sosiale medier, så innrømmer hun også at forandringen har vært vanskelig å håndtere.

- Helt ærlig, så føler jeg noen ganger et stort press for å beholde den kroppen jeg har jobbet så hardt for å oppnå, forteller hun, ifølge People.com.

I løpet av den siste tiden har Khloe trent beinhardt og lagt om kostholdet, noe som gjorde at hun har gått ned hele 16 kilo.

Hun har også benyttet seg av et svært omdiskutert korsett, en såkalt «waist trainer», som er en oppdatert versjon av korsettet som hemmet kvinners liv fra 1500- til 1900-tallet, og har gledelig reklamert for produktet på Instagram.

 
 

Men nå avslører 31-åringen at selv om hun har gått drastisk ned i vekt, så savner hun tiden da hun veide mer.

- Lenge var jeg veldig usikker på hvordan jeg så ut, og dessverre ble disse usikkerhetene gitt til meg av andre mennesker. Personlig følte jeg meg vakrere da jeg var større, avslører hun.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA: I 2008 var Khloe betraktelig rundere i formene. Selv følte hun seg vakrere den gang, og synes kroppspresset i dag er vanskelig å håndtere. Foto: AP
DEN GANG DA: I 2008 var Khloe betraktelig rundere i formene. Selv følte hun seg vakrere den gang, og synes kroppspresset i dag er vanskelig å håndtere. Foto: AP Vis mer

Ambivalent til sin egen kropp

Khloe har postet flere av bildene fra Complex-fotoshootet på sosiale medier, men selv om hun er stolt av kroppen, er hun også redd andre forventer at hun alltid skal se like bra ut som på bildene.

- Til tross for alt det harde arbeidet jeg har lagt ned på treningsstudioet føler jeg meg ennå tykk. Jeg tror alle kvinner har det på denne måten. Jeg tenker at folk umiddelbart vil sammenligne meg med Complex-coveret og begynne å dømme meg igjen.

Og i dag lurer Khloe på hvordan egentlig mennesker så på henne før hun viste seg frem i det sexy fotoshootet med Complex magazine.

- La de ikke merke til at jeg dro på trening hver morgen klokken 6? Det var ikke mange som hadde mye positivt å si om kroppen min før bladet kom ut, og det er ganske interessant for meg ettersom jeg har jobbet med kroppen min de siste to årene. Må kvinner virkelig vise hud for å bli sett på som sexy? Det er trist å innse.

 
 

Khloe hevder også at hun trener for sin egen del, ikke fordi andre har ment at hun trengte det.

- Jeg har gjort dette på mine egne villkår. Det er for min egen selvtillit, og jeg er trygg og stolt over mine prestasjoner akkurat nå, sier hun, ifølge People.

LES OGSÅ: Khloe Kardashian angrepet av eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer