SIKTET: Zahid har innrømmet å ha kastet ølglasset. Tidligere er han idømt en bot for en bombespøk mot Den norske opera. Foto: SCANPIX
SIKTET: Zahid har innrømmet å ha kastet ølglasset. Tidligere er han idømt en bot for en bombespøk mot Den norske opera. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg følte meg truet

Christian Hilsen skjønner ikke hvorfor tv-kjendis Zahid Ali gikk amok.

SEHER.NO: - Da glasset traff meg i ansiktet, gikk jeg rett i bakken.

Dette forteller Christian Hilsen, som ble angrepet av tv-komiker Zahid Ali på et utested i Horten i slutten av desember.

LES MER: Zahid kastet glass på bargjest

- Jeg sto i baren og snakket med kjentfolk. Plutselig hørte jeg at en mann skrek til meg, sier Christian til dagens Se og Hør.

- Jeg følte meg truet og snudde meg umiddelbart. Da så jeg at en person kastet et ølglass mot meg. Jeg rygget bakover og rakk heldigvis å dukke litt unna. Glasset traff meg i pannen. Hadde jeg ikke dukket, ville det truffet meg rett i øyet. I verste fall kunne jeg blitt blind, sier han.

Han forteller at han gikk rett i bakken mens blodet fosset ...

- Jeg ble sendt på sykehuset og måtte sy syv sting. Smertene den siste uka har vært uutholdelige og jeg måtte sykemelde meg.

Zahid Ali har innrømmet ølglasskastingen.

I dagens Se og Hør kan du se bildene av Christian, og lese mer om Zahids versjon av hendelsen.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.