- Jeg følte meg tjukk

Graviditeten ble en blandet opplevelse for Beyncé Knowles.

FØLTE SEG TJUKK: Beyonce trivdes ikke med kroppen under graviditeten, men likte å være gravid. Foto: Stella Pictures
FØLTE SEG TJUKK: Beyonce trivdes ikke med kroppen under graviditeten, men likte å være gravid. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Når Beyonce (31) var gravid med datteren Blue Ivy (1) gikk popstjernen opp 26 kilo i vekt. I et nytt intverju med britiske Vogue forteller sangeren om de blandede følelsene hun fikk da kroppen forandret seg.

- Jeg følte meg tjukk. I ansiktet, leppene mine var oppsvulmet og jeg hadde gått opp 26 kilo. Men i bunn og grunn så nøt jeg det, sier hun ifølge Female First.

Den 31 år gamle sangeren, som er aktuell med verdensturneen Mrs. Carter Show var ivrig etter å komme i form etter fødselen.

- Før fødselen sa jeg at jeg ikke ville føle meg vel i den vekten som jeg gikk opp til. Jeg ville se så bra ut som mulig.

Beyonce stresset derimot ikke med å slanke vekk kiloene, til tross for at hun hadde sin første konsert bare tre måneder etter at datteren var født. Hun var først og fremst lykkelig over at hun og babyen var sunne og friske og ga seg selv mer tid.

- Det var ikke viktig for meg å gjøre det raskt, sier Beyonce i intervjuet med Vogue.

Foran den kommende verdensturneen ligger Beyonce i hardtrening. Ti timer hver eneste dag øver popstjernen på sin nye danserutine, noe som setter sine spor på kroppen.

- Jeg har alltid blåmerker noe sted. Det være seg på beina eller hoftene.

Beyonce giftet seg med rapperen Jay-Z i april 2008. Sammen har de datteren Blue Ivy.

LES OGSÅ:  Se Beyonces sexy Pepsi-reklame 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer