LYKKELIG GIFT: Mariah Carey er lykkelig gift med sin Nick Cannon. Her er de på vei til nattens Golden Globe-utdeling. Foto: All Over Press
LYKKELIG GIFT: Mariah Carey er lykkelig gift med sin Nick Cannon. Her er de på vei til nattens Golden Globe-utdeling. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg følte meg stygg

Sangerinnen hadde vanskeligheter med å passe inn..

SEHER.NO:  "Hero"- sangerinnen Mariah Carey (39) innrømmer at ikke alt var en dans på roser da hun var liten. Den berømte stjernen vokste opp usikker på grunn av sin bakgrunn..

Til Observer forteller Mariah at hun følte seg stygg som liten.

- Jeg er veldig usikker på mitt utseende, og jeg har alltid vært det på grunn av min flerkulturelle bakgrunn. Det er ikke så rart nå, og alle er så imøtekommende. Men som barn følte jeg meg veldig feilplassert, og jeg følte meg ikke pen, sier hun.

Stjernens mor er irsk- amerikaner og hennes far var fra Venezuela.

Mariah begynte å innse at hun var annerledes enn de andre barna da hun tok med seg sin "hvite" bestevenninne for å besøke sin far.

- Hun gikk ut av bilen, og gikk inn i hans hus. Han var veldig høy og veldig kjekk. Men for henne må han ha sett utrolig skremmende ut, for jeg tror ikke hun noen gang hadde sett en svart mann før. Hun så på ham, åpnet munnen og begynte å skrike og gråte, forteller hun.


På nattens "Golden Globe"-utdeling var det imidlertid Mariahs utrigning som stjal overskriftene. "Her er hennes Golden Globes" er tittelen som har gått igjen i tabloidpressen.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Kjenner du henne igjen?