- Jeg følte meg som E.T.

Gisele Bundchen var ikke helt fornøyd med kroppen etter fødselen.

TILBAKE I FORM: Gisele skal allerede nå være tilbake i form etter fødselen i desember. Her sammen med ektemann Tom Brady før hun ble gravid i fjor.  Foto: All Over Press
TILBAKE I FORM: Gisele skal allerede nå være tilbake i form etter fødselen i desember. Her sammen med ektemann Tom Brady før hun ble gravid i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I desember kunne supermodell Gisele Bundchen (29) og ektemannen Tom Brady (32) ønske velkommen til deres første barn sammen - lille Benjamin.

Supermodellen fødte sønnen i badekaret hjemme i parets leilighet i Boston, og har tidligere fortalt at hun følte ingen smerte da fødselen satte i gang.

- Det gjorde ikke det minste vondt. For hver fødselsve tenkte jeg kun på at jeg snart skulle få se babyen min, sa hun etter fødselen.

I et ferskt intervju med amerikanske Vogue forteller Bundchen at hun også mediterte under fødselen, og at det var grunnen til at hun klarte å holde seg så rolig, skriver Us magazine. 

- Jeg mediterte hele tiden. Jeg ønsket å oppleve transformasjonen. Det var den mest fantastiske opplevelsen i mitt liv å føle han komme gjennom kroppen min. Og da han var født har jeg aldri følt noe større. Jeg så på han og tenkte «åh Gud, dette klarte vi sammen», sier modellen.

Ifølge 29-åringen har hun heller ikke hatt spesielt store problemer med å komme tilbake i form, da hun kun la på seg 13 kilo under graviditeten.

- Jeg gjorde kung fu frem til to uker før Benjamin ble født, og yoga tre ganger i uken, forteller hun.

Likevel innrømmer hun at det har vært tider hun ikke har følt seg helt vel etter fødselen. 

- Det var en gang jeg skulle gjøre en fotoshoot, og da jeg kom i studio følte jeg meg virkelig som E.T. og tenkte «whoa, hva er det som skjer? Hår og sminke?». Jeg hadde ikke sett i et speil på over én og en halv måned, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det gjorde ikke det minste vondt