DEPRIMERT: Vakre Lindsey Vonn har vunnet et utall gullmedaljer og priser i sin alpintkarriere, men hun har samtidig slitt med depresjoner i en årrekke. I dag går hun imidlertid på medisiner og føler seg lykkeligere enn på lenge. Her er hun avbildet p Foto: Stella Pictures
DEPRIMERT: Vakre Lindsey Vonn har vunnet et utall gullmedaljer og priser i sin alpintkarriere, men hun har samtidig slitt med depresjoner i en årrekke. I dag går hun imidlertid på medisiner og føler seg lykkeligere enn på lenge. Her er hun avbildet p Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg følte meg som en zombie

Lindsey Vonn innrømmer langvarig kamp mot depresjoner.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske alpinisten Lindsey Vonn (28) er den mestvinnende alpintutøveren i USA, men på tross av utallige seiere har gullet ofte virket som gråstein.

I et intervju med People avslører Vonn nemlig at hun har slitt med depresjoner i en årrekke. Den olympiske gullvinneren går for tiden på anti-depressiva for å takle symptomene sine.

- Alt i livet mitt fremstod som så perfekt for folk. Men jeg sliter som alle andre, innrømmer hun overfor magasinet.

SE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER
 
I 2008 vant hun verdenscup-tittelen i alpint, men samme år gikk hun også igjennom kanskje sin verste periode med depresjoner.
 
- Jeg klarte ikke stå opp av sengen lenger. Jeg følte meg uten håp, tom, som en zombie, forteller Vonn videre.

De siste ukene har blondinen sikret seg en rekke seiere på starten av 2013-sesongen, og nå går det riktig vei i 28-åringens privatliv også.

- Jeg følte at jeg bare måtte få det ut, alt sammen. Nå er alle delene av livet mitt endelig samkjørte. Jeg aksepterer hvem jeg er, og jeg ser fremover, sier hun optimistisk.

LES OGSÅ: «Kon-Tiki» nominert til Golden Globe