GROV OVERGREPSSCENE: Flere som har sett fredagens grove voldtektsscene med Torps rollefigur Gisela, hevder det kan være den verste og mest opprørende de har sett på norsk tv.  Foto: NRK
GROV OVERGREPSSCENE: Flere som har sett fredagens grove voldtektsscene med Torps rollefigur Gisela, hevder det kan være den verste og mest opprørende de har sett på norsk tv. Foto: NRKVis mer

- Jeg følte meg som en vaskefille

Ane Dahl Torp dro rett fra innspilling av grov voldtektsscene til "Gullruten".

SEHER.NO: Da Ane Dahl Torp (33) skred lekker og elegant ned den røde løperen under årets "Gullruten"-utdeling i vår, var det nok svært få som visste at skuespillerinnen følte seg alt annet enn klar. 

Torp hadde nemlig kommet rett fra innspillingen av en svært grov overgrepsscene i forbindelse med "Kodenavn Hunter 2".

Det er i episoden som sendes på NRK1 fredag, at man får se hvordan den prisbelønte skuespillerinnens rollefigur, Gisela, blir tatt til fanget, utsatt for en grusom voldtekt og grov og fysisk vold i timevis, skriver VG. 

Og flere som har sett scenen mener den er en av de råeste og mest opprørende som er sett i norsk film.

- Det er kraftige scener. Vi brukte lang tid på innspillingene. Det var virkelig noen tøffe tak, sier skuespillerinnen til VG.

Kanskje ikke så rart at hun ikke følte seg helt klar for å ikle seg smokingkjole?

- Jeg dro rett fra innspillingene av "Hunter" til "Gullruten", hvor jeg altså skulle ta imot en pris. Da jeg satt i taxien, følte jeg meg virkelig ikke klar i det hele tatt. Jeg følte meg som en vaskefille akkurat idet jeg ble ropt opp på scenen, sier Ane.

Men på scenen så Ane like strålende ut som alltid, og klarte fint å ta imot prisen for sin rolle i den første sesongen av "Kodenavn Hunter".

"Kodenavn Hunter 2" sendes på NRK1 kl. 22. 10 fredag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg liker å være tøff!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.