POPULÆR DAME: Kris Jenner holder seg godt for alderen, men innrømmer at hun har fikset litt på utseendet for å føle seg bedre etter hvert som hun har blitt eldre. Foto: Stella Pictures
POPULÆR DAME: Kris Jenner holder seg godt for alderen, men innrømmer at hun har fikset litt på utseendet for å føle seg bedre etter hvert som hun har blitt eldre. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg følte meg som en million dollar

Kris Jenner avslører sine plastiske operasjoner.

SEOGHØR.NO: Kris Jenner (58) er kjent som den svært ambisiøse moren og manageren til kjendissøstrene Kim, Kourtney og Khloe Kardashian, og har også selv skapt seg et stort navn gjennom reality-serien «Keeping Up With the Kardashians».

Den flotte seksbarnsmoren har ikke noe imot å vise seg lettkledd selv om hun nærmer seg 60 år med stormskritt, og media har flere ganger spekulert i hvor mye av utseendet sitt hun har fikset på for å holde seg så godt som hun gjør.

Selv hevder Kris at hun ikke har gjennomført så mange operasjoner som pressen vil ha det til.

- Det har stått så mye ulikt om hva jeg har gjort med meg selv, men nei, nei, nei. Og jeg kommer mest sannsynlig ikke til å fikse på noe mer for det skremmer meg og måtte ligge i narkose så lenge, sier hun ifølge Contactmusic.com.

SNART 60 ÅR: Kris ser fremdeles skammelig bra ut. Dette bildet postet hun av seg selv på Instagram i september.  Foto: All Over Press
SNART 60 ÅR: Kris ser fremdeles skammelig bra ut. Dette bildet postet hun av seg selv på Instagram i september. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Skylder på tyngdekreften

Kris innrømmer derimot at hun har hatt en ansiktsløftning og to brystoperasjoner.

Første gang hun la seg under kniven for å forstørre puppene var etter at hun hadde født sine fire eldste barn Kourtney (35), Kim (34), Khloe (30) og Rob Kardashian (27).

- Jeg hadde fire vakre barn, men tyngdekraften tok overhånd. Fra midjen og opp så jeg ikke særlig bra ut, så jeg løftet brystene. Jeg var så spent, og ble så fornøyd etterpå. Jeg følte meg som en million dollar, forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNER: I ti sesonger av Keeping Up With the Kardashians har vi kunne følge opp- og nedturer til den berømte familien. Fra venstre: Lamar Odom (Khloes eksmann), Rob Kardashian, Khloe Kardashian, Bruce Jenner, Kim Kardashian, Kris Jenner, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner og Scott Disick (Kourtneys ektemann). Foto: All Over Press
TV-STJERNER: I ti sesonger av Keeping Up With the Kardashians har vi kunne følge opp- og nedturer til den berømte familien. Fra venstre: Lamar Odom (Khloes eksmann), Rob Kardashian, Khloe Kardashian, Bruce Jenner, Kim Kardashian, Kris Jenner, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner og Scott Disick (Kourtneys ektemann). Foto: All Over Press Vis mer

Senere la Kris, som også har døtrene Kylie (17) og Kendall (18) med eks-mannen Bruce Jenner (65), seg under kniven nok en gang. Men denne gangen for å redusere størrelsen på puppene.

- Jeg hadde så vidt fylt 30 år da jeg hadde min første brystoperasjon, så 25 år senere fant jeg ut at det var på tide å justere dem litt igjen. Jeg sa til legen min: «Jeg er ferdig med å ha store pupper. Det får meg til å se gammelmodig ut».

- Jeg følte meg ikke bra lenger, men stor og ukomfortabel, og klær satt ikke riktig på kroppen min. Han sa: «Ok. Da bytter vi dem ut med mindre implantater». Deretter bestemte jeg meg for å ta en ansiktsløftning for fem år siden, men det er alt jeg har fikset på, hevder hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Kim Kardashian fikk 3,3 millioner kroner for å feire bursdagen sin

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.