- Jeg følte meg som en kjendis

Årets Sandy fikk en svært hyggelig overraskelse fra uventet hold.

KYSSER SANDY: Bjørnar Reime Erlandsen og Sofie Bjerketvedt er i full gang med forberedelsene til "Grease"-premieren i Oslo Spektrum 20. november. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KYSSER SANDY: Bjørnar Reime Erlandsen og Sofie Bjerketvedt er i full gang med forberedelsene til "Grease"-premieren i Oslo Spektrum 20. november. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: 5. november er blitt til en merkedag i Bjørnar Reime Erlandsens (19) og Sofie Bjerketvedts (19) liv. Den dagen vant nemlig superduoen reality-programmet "Grease" på TVNorge.

Det betyr at de skal spille selveste Danny og Sandy i Oslo Spektrum om under én uke. Og skal vi tro dem selv, har premierenervene fortsatt ikke meldt sin ankomst - til tross for at det nå for alvor nærmer seg med stormskritt.

Se videointervjuer fra den store "Grease"-øvingen nederst i saken!

20. november er dagen da det braker løs i et fullsatt Spektrum. Og ifølge de to, har øvingene gått knirkefritt så langt.

- Det har gått veldig bra, vi er godt igang! Fortsatt har vi litt igjen, men vi er i rute føler jeg. Vi skal prøve å late som at vi er like gode som resten av ensemblet, vi skal fake det "well", gliser Sofie Bjerketvedt til Seher.no.

Nervene er under kontroll - tross den enorme utfordringen det blir å opptre foran nærmere 6.500 musikalglade publikummere.

-Jeg har ikke så mye nerver jeg egentlig. Men jeg kjenner faktisk litt akkurat nå, for nå skal vi ha gjennomkjøring, sier Bjørnar.

Gjennom "Grease" på TVNorge har duoen rukket å bli kjendiser nærmest på rekordtid. Og selv om de for det meste holder til "isolert" på øving, innrømmer de at de har merket "trøkket" fra omverdenen.

- Jeg har blant annet fått spørsmål om jeg kan sende bilder av meg selv med autografer. Men det er jo ikke det første jeg har tid til når jeg kommer hjem i denne perioden. Men jeg lover at jeg skal svare, forteller Sofie, mens partneren villig samstemmer.

- Det har vært en del. Jeg har fått masse Facebook-meldinger, og det er jo bare koselig. Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger.

- Har noe dumpet ned i postkassa?

- Ja! Jeg fikk brev av naboene mine, en mann og en dame, der det sto at de var veldig stolte av meg. Selv har jeg ikke rukket å gå opp dit for å si at det var hyggelig, men nå sier jeg det, sier folkets Sandy, som ikke gir seg helt med det.

- Og så har jeg fått en blomst på døra. Av ordføreren i Moss! Det var stas - da følte jeg meg litt som en kjendis.

"Grease"-regissør Tom Sterri er svært imponert etter hva han sett på trening av de to gryende musikalstjernene. Samtidig understreker han at dette er noe helt annet enn realityprogrammet de nettopp har vært igjennom.

- Dette er en helt annen greie. På TV-skjermen bygde de opp nummer for nummer sammen med en annen fra bånn av, som skulle fremføres tre dager etterpå. Her kommer de plutselig inn i en gjeng som er sammensveiset fra før av. Men ut fra måten de har blitt tatt imot på, virker det nesten som om de har vært her hele tiden, forteller han.

- Hvor sikker er du på at Danny og Sandy kommer seg gjennom premieren uten problemer?

- Det er jeg hundre prosent sikker på, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Jeg var fortsatt i tåkeverdenen

Se videointervjuer fra "Grease"-øvingen under:

[obj:media:7082]