BAR KISTEN: Her bærer Jack Tweed kisten til Jade Goody. Under fire måneder senere hadde han sex med en glamourmodell. Foto: Stella Pictures
BAR KISTEN: Her bærer Jack Tweed kisten til Jade Goody. Under fire måneder senere hadde han sex med en glamourmodell. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg følte meg skitten og syk

Nå angrer han bittert på sexen han hadde fire måneder etter konas død.

SEHER.NO: I slutten av mars døde Jade Goody med ektemannen Jack Tweed (22) ved sin side. Goody tapte en syv måneder lang kamp mot kreften hun hadde blitt rammet av.

Tweed har den siste tiden blitt observert ravende rundt på byen i London i fylla, og nylig endte han opp i senga til glamourmodellen Lisa O'Connor (21).

Det tok ikke lang tid før glamourmodellen solgte historien til media.

Nå snakker Tweed ut om skyldfølelsen han har slitt med etter det han ser på som et stort feiltrinn.

- Jeg følte meg så skyldig at jeg begynte å gråte da jeg dro hjem. Jeg angrer så mye, jeg følte meg skitten og syk. Ikke får å være frekk mot henne (O'Connor journ. anm.), men jeg skulle virkelig aldri ha gjort det, sier Tweed ifølge Daily Mail.

Nå frykter 22-åringen at både familie og venner av Jade vil gå løs på ham.

- Jeg kommer sikkert til å bli slått til av noen av Jades venner, kanskje brudepikene. Jeg har heller ikke snakket med moren min, men jeg vil ikke treffe henne, hun komme til å gi meg en lekse.

Selv hevder Tweed at han ikke husker noen ting av hva som egentlig skjedde med glamourmodellen. Han var rett og slett for full.

- Jeg husker det ikke i det hele tatt. Jeg hadde drukket så mye den kvelden. Jeg er jo en gutt, så ting som dette skjer, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Jades enkemann fra sorg til fengsel