- Jeg følte meg sårbar og misbrukt

Scarlett Johansson snakker om nakenbildene for første gang.

FORFERDELIG: Scarlett Johansson synes det var forferdelig å få private nakenbilder lekket på internett.  Foto: All Over Press
FORFERDELIG: Scarlett Johansson synes det var forferdelig å få private nakenbilder lekket på internett. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Scarlett Johansson (27) raste i fjor da hennes private nakenbilder plutselig florerte på internett. Det viste seg senere at hackeren Christopher Chaney hadde brutt seg inn på skuespillerens e-post og lekket de svært avslørende bildene, der Johansson poserer naken foran speilet og viser sin flotte, formfulle figur.

Johansson har tidligere forklart i et intervju med Vanity Fair at bildene var tatt for å glede hennes eks-mann Ryan Reynolds.

- Bildene var sendt til min eks-mann. Det er ikke noe galt med dem, det er ikke som om jeg lagde en pornofilm. Ikke at det er noe galt med det heller, sier Johansson til Vanity Fair.

Selv om stjernen fortalte at hun ikke skammet seg over bildene, har hun aldri før sagt hva hun følte da de intime bildene lekket.

- Det var helt forferdelig og jeg følte meg misbrukt. Jeg var ikke klar over hvor sårbare alle mennesker er, men å bli hacket fikk meg til å føle meg mer sårbar enn noen gang tidligere, sier hun til Stylist magazine ifølge Daily Mail.

Stjernen trodde lenge det var en venn eller et familiemedlem som hadde forrådt henne.

- Jeg var veldig paranoid i en periode fordi jeg trodde det var noen i min nærmeste omgangskrets som publiserte bildene. Jeg vurderte hvilke av vennene mine, som jeg har kjent i 20 år, som hadde gjort dette mot meg. Så merkelig nok var det befriende å finne ut hvem som hadde gjort det, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har også krav på et privatliv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer