RØK UT: Habiba Stray trodde hun hadde vunnet tvekampen i «Farmen» før hun fikk vite at hun måtte forlate innspillingen etter kun seks dager. Foto: TV 2
RØK UT: Habiba Stray trodde hun hadde vunnet tvekampen i «Farmen» før hun fikk vite at hun måtte forlate innspillingen etter kun seks dager. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg følte meg overlegen

«Farmen»-Habiba var helt sikker på at hun vant tvekampen, før hun fikk den tunge beskjeden. Nå angrer hun på en ting.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld tapte utfordreren Habiba Stray (21) tvekampen i slegge mot Marit Fiskum (54), og måtte forlate «Farmen»-innspillingen Løntjernbråten gård etter bare seks dager.

Men det skjedde ikke uten dramatikk.

- Jeg følte jeg vant. Jeg var egentlig overlegen, og ble skikkelig forbanna og skuffet over meg selv. At jeg ikke bare kunne slå de forbaska boltene helt ned, forteller Habiba til Seoghør.no.

DUELL: Marit Fiskum trakk det lengste strået i tvekampen. Foto: TV 2
DUELL: Marit Fiskum trakk det lengste strået i tvekampen. Foto: TV 2 Vis mer

Selv om hun bare varte på gården i seks dager, angrer ikke den sympatiske jenta på at hun meldte seg på.

. Jeg har fått en opplevelse for livet, og jeg tror faktisk jeg ville gjort det igjen. Selv om det var både utfordrende og tøft.

- Hva var tøffest?

- Det var jo litt vanskelig å komme inn som utfordrer. Det var jo allerede klikker og gjenger der. Spillet var i gang. Jeg følte meg aldri inkludert, selv om den såkalte "familien" tok meg godt i mot.

Angrer på valget av andrekjempe

Habiba, som er utdannet agronom, forteller at hun visste at hun ikke kunne stole på de andre jentene, Marit og Silje Dahl (32), selv om de egentlig hadde en allianse sammen. Hun angrer derfor ikke på at hun valgte Marit som andrekjempe.

- Nei, jeg valgte den jeg så på som svakest, og som jeg hadde størst sjanse på å slå ut, slik at jeg kunne komme inn igjen på gården, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Tårene trillet under «Farmen»-exiten