- Jeg følte meg litt utenfor

«Kon-Tiki»-stjernen Jakob Oftebro var ikke særlig populær i ungdomstiden.

LOVENDE SKUESPILLER: Jakob Oftebro har blitt et kjent norsk skuespillernavn de siste årene, selv om han lenge har hatt base i Danmark. Nå stiller 26-åringen opp i teaterforestillingen «iChoose» i Oslo, et stykke som ønsker å endre ungdoms holdninge Foto: Stella Pictures
LOVENDE SKUESPILLER: Jakob Oftebro har blitt et kjent norsk skuespillernavn de siste årene, selv om han lenge har hatt base i Danmark. Nå stiller 26-åringen opp i teaterforestillingen «iChoose» i Oslo, et stykke som ønsker å endre ungdoms holdninge Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Jakob Oftebro (26), kjent fra store produksjoner som «Kon-Tiki» og «Erobreren», var ikke like vant til å være midtpunkt i ungdomstiden.

- Jeg var absolutt ikke en av de mest populære elevene og følte meg nok litt utenfor, som mange gjør i den alderen. Jeg hadde mine venner og sånn, men holdt mye på med teater, og det var ikke viktig for meg å bli akseptert i de såkalt «kuleste» kretsene, forteller han til Dagbladet. 

26-åringen, som også skal spille i neste sesong av «Broen», deltar denne uken i oppsetningen av teaterstykket «iChoose», som har som mål å forebygge mobbing. Han er stolt over å ha blitt spurt om å stille opp i forestillingen. Oftebro mener det er viktig å fokusere på hvorfor mobbing skjer og hvordan det kan stoppes.

- Alle har til tider følt seg usikre, og vi ønsker alle å bli anerkjent for den vi er. Men du skal ikke la andre bestemme hvordan du lever livet ditt. Faktisk er det bare bra å skille seg ut, understreker den unge skuespilleren overfor Dagbladet.

Forestillingen «iChoose» er opprinnelig et amerikansk konsept, men den er nå blitt oversatt og tilpasset en norsk kontekst. «iChoose» settes opp for elever på fem videregående skoler i Oslo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går 56 sikringer samtidig   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer