FORMFULL: Salma er kjent for sin formfulle kropp, og i den nyeste utgaven av bladet Allure kaster hun klærne. Foto: Scanpix
FORMFULL: Salma er kjent for sin formfulle kropp, og i den nyeste utgaven av bladet Allure kaster hun klærne. Foto: ScanpixVis mer

- Jeg følte meg litt naken

Salma Hayek stilte opp toppløs til fotoshoot.

SMELLVAKKER: Salma Hayek ser bedre ut enn noensinne på coveret av den nyeste utgaven av det amerikanske skjønnhetsbladet Allure. Foto: Faksimile, Allure Magazine
SMELLVAKKER: Salma Hayek ser bedre ut enn noensinne på coveret av den nyeste utgaven av det amerikanske skjønnhetsbladet Allure. Foto: Faksimile, Allure Magazine Vis mer

SEOGHØR.NO: Salma Hayek er én av Hollywoods mest populære kvinnelige skuespillere, og har gjennom sin 26 år lange karriere medvirket i titalls filmer og blitt nominert til en Oscar.

I dag er brunetten aktuell med «Kahlil Gibran's The Prophet» som har premiere i USA i august.

Men denne gangen er det ikke Hayeks talenter som skuespiller som har fanget medienes oppmerksomhet; nylig poserte nemlig 48-åringen toppløs for bladet Allure.

– Det er viktig å være fri... Og når man er på min alder, er det gøy å enda kunne ta slik bilder, sa hun til E! Online om den lettkledde fotoseansen.

Saken fortsetter under bildet.
– Jeg følte meg litt naken, men resultatet ble veldig bra. Det ble elegant, det ser ikke vulgært ut, fortsatte Hayek.
 

Var i dårlige forhold
 

I intervjuet avslørte hun også at mye av selvsikkerheten som skulle til for å si ja til den vågale photoshooten, kom fra milliardær-ektemannen Francois-Henri Pinault (53).

- Jeg kunne ønske jeg visste at jeg kom til å forelske meg dypt i den perfekte mannen da jeg var yngre. Jeg bekymret meg så mye og datet noen folk jeg ikke burde ha datet. Man blir desperat, delte hun åpenhjertig.

Hayek giftet seg med Pinault i 2009 og paret har datteren Valentina sammen.

Før Pinault var skjønnheten blant annet kjæreste med skuespillerne Edward Norton (45) i fire år og Josh Lucas (44) i ett år.

LES OGSÅ: Ble anbefalt å ta botox

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.