- Jeg følte meg litt fortapt

Men nå er Whitney Houston endelig plateaktuell igjen.

KJENDISSPEKKET: Filmstjernen Halle Berry var blant de som hadde tatt turen til Beverly Hilton Hotel for å hylle Whitney Houston torsdag.  Foto: All Over Press
KJENDISSPEKKET: Filmstjernen Halle Berry var blant de som hadde tatt turen til Beverly Hilton Hotel for å hylle Whitney Houston torsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Whitney Houston (45) har virkelig reist seg igjen etter de siste årenes skandaler.

Popstjernen, som har slitt med alvorlige rusproblemer og et turbulent ekteskap, slipper snart sin nye plate "I look to you", og torsdag var det duket for lanseringsfest på Beverly Hilton Hotel i Hollywood.

Blant storhetene som hadde tatt turen for å hylle popstjernen var Halle Berry, Stevie Wonder, Magic Johnson, Barry Manilow og Jane Fonda, skriver E!Online.

Og hovedpersonen selv, som opptrådde med flere sanger, var lykkelig over å være tilbake på scenen.

- Endelig er jeg hjemme igjen. Jeg er der jeg tilhører, sa en tydelig rørt Houston til publikum.

Popstjernens nye album har tatt tre og et halvt år å lage, og det er hennes mentor og Sony-manager Clive Davis som har hjulpet henne med arbeidet.

Houston, som strålte i en lekker sort kjole, høye hæler og diskrét sminke, takket Davis for støtten han ga henne gjennom de turbulente årene.

- De årene vi var borte fra hverandre, følte jeg meg litt fortapt. Men nå er jeg tilbake der jeg tilhører, synes dere ikke? smilte hun til salen.

Popstjernen takket også datteren Bobbi Kristina, som hun har med eksmannen Bobby Brown.

- Der er min baby, min inspirasjon. Mamma elsker deg så mye, sa hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Whitney var et mareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer