FØLTE SEG DOPET: - Vi hadde litt problemer mens vi trente, den ene uka måtte jeg passe litt ekstra på at jeg ikke tok for hardt i og sånne ting. Vi kunne ikke gi alt på treningene, og måtte hele tiden roe oss litt ned, forteller Elin og Egor. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FØLTE SEG DOPET: - Vi hadde litt problemer mens vi trente, den ene uka måtte jeg passe litt ekstra på at jeg ikke tok for hardt i og sånne ting. Vi kunne ikke gi alt på treningene, og måtte hele tiden roe oss litt ned, forteller Elin og Egor. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg følte meg litt dopet

"Skal vi danse"-utslåtte Elin Tvedt har slitt med store smerter hele uka.

SEHER.NO: Under forrige helg "Skal vi danse"-premiere var det Anita Valen de Vries som forlate parketten. Denne uka var det Elin Tvedt (35) og dansepartneren Egor Filipenko som - kanskje noe overraskende - måtte si takk for seg.

Tvedt har derimot langt fra fått forberedt seg optimalt den siste uka. Den tidligere værdama og programlederen har nemlig slitt med store smerter i ribbeina grunnet en muskelrift, og har måttet ta betennelsesdempende medisin og smertestillende tabletter for å få trent skikkelig. Likevel har hun langt fra fått forberedt seg som hun burde, innrømmer hun.

- Det går mye bedre nå, heldigvis. Men jeg måtte kutte noen treninger og sånn, forteller hun til Seher.no i pausen av lørdagens show - altså før hun visste at det var hun som måtte forlate parketten denne kvelden.

Tvedt får støtte av dansepartneren, Egor.

- Vi hadde litt problemer mens vi trente, den ene uka måtte jeg passe litt ekstra på at jeg ikke tok for hardt i og sånne ting. Men nå er hun mye bedre. Men vi kunne ikke gi alt på treningene, og måtte hele tiden roe oss litt ned. Mens vi nå plutselig måtte gi bånn gass, forteller han.

Medisinene har også hatt sin innvirkning på sambaen de har trent på den siste uka, ifølge dem selv.

- Jeg har tatt smertestillende hele uka. Så jeg har følt meg litt dopa. Men jeg hadde nok følt at jeg ikke fikk trent så mye som jeg skulle gjort uansett.

Se videointervjuet med Elin og Egor i pausen av lørdagens "Skal vi danse" her:

[obj:media:8049]Lørdag måtte Elin og Egor altså forlate parketten etter å ha danset i duell med Mia Gundersen og Glenn Jørgen Sandaker.

Etter å ha blitt slått ut av "Skal vi danse", fikk hun trøst av familie sin, sin mamma, stefar, tante og onkel.

- De er så stolte! Jeg så at de nesten hadde tårer i øynene der borte. Det er veldig fint å ha dem her. Nå skal vi ut på byen da, og vinne festen. Hvis jeg hadde gått videre, måtte jeg jo trent i morgen tidlig, sa Elin da skuffelsen var et faktum.

For i underkant av halvannet år siden ble Elin mamma til lille Milla. Nå gleder hun seg til å få mer tid sammen med datteren.

- Det er helt fantastisk å få lov til å være mer med Milla. Dette er jo bare et underholdningsprogram, det er kjipt å ryke ut, men når får man jo i hvert fall tid til det som er litt viktigere i livet da, forteller Elin Tvedt til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Skulderen røk tre ganger iløpet av sambaen

Se videointervjuet med Elin Tvedt etter at hun hadde røket ut av "Skal vi danse" her:

[obj:media:8050]