OVERRASKET: Bull forstod lite da navnet hennes ble ropt opp, noe hun også sa til de andre deltagerne. Foto: TVNorge
OVERRASKET: Bull forstod lite da navnet hennes ble ropt opp, noe hun også sa til de andre deltagerne. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg følte meg litt dolket i ryggen

Camilla Bull forstod lite da hun ble stemt ut av «71 grader nord».

Publisert
SEHER.NO: I mandagens episode av «71 grader nord» var det Camilla Bull (21) som fikk lavest antall poeng, og ble stemt hjem i utvelgelsen. Akkurat det kom som en stor overraskelse på Bull, som hevder at hun ikke forstod mye akkurat der og da.


- Det hadde blitt dannet en slags allianse, og jeg hadde en anelse om at det ville bli stemt på enten Håvard, Martin, Hilde eller meg. Men jeg ble overrasket over at de andre hadde valgt å plassere meg nederst, sier hun til Seher.no.

21-åringen føler hun bidro i gruppa, og mener også at hun var en av deltagerne som alltid var positiv. Derfor trodde hun at hun ikke ville få lavest antall poeng i utvelgelsen.

- Jeg følte meg litt dolket i ryggen med tanke på at det ikke var én episode der jeg klagde, i tillegg til at jeg ofte hjalp til med å bære utstyr for de andre, sier hun.

Bull forteller at hun ikke har noen god forklaring på hvorfor de andre deltagerne valgte akkurat henne.

- Jeg vet ikke hvorfor det ble meg som røk ut, men én av faktorene kan nok ha vært at de andre så på meg som en sterk kandidat til å komme langt, sier hun til Seher.no.

Spesielt i det siste oppdraget for Bull sin del, gjorde hun alt hun maktet for gruppa. Uten at det spilte positivt inn for hennes egen del.

- Under det siste oppdraget var jeg lenger nede i kjelleren enn jeg tidligere hadde vært. Jeg ga virkelig alt. Det er vanskelig å si om jeg kunne gjort noe annerledes for å unngå utstemming. Jeg kunne kanskje spilt et litt mer kynisk spill, eller vist meg selv fra en svakere side. Men det er ikke min greie.

«71 grader nord» ser du på TVNorge mandager klokken 20.30. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Kroppen min var helt nedkjørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer