PARTYGIRL: Sophie Anderton er kjent som en ivrig fester. Nå avslører hun at ryktene om det ville livet langt fra har vært overdrevet. Foto: Stella
PARTYGIRL: Sophie Anderton er kjent som en ivrig fester. Nå avslører hun at ryktene om det ville livet langt fra har vært overdrevet. Foto: StellaVis mer

- Jeg følte meg kvalm den første gangen

Skandalemodellen så ingen annen utvei enn å selge kroppen sin da hun havnet i kokaingjeld.

SEHER.NO: Sophie Anderton (23), som forrige uke ble tatt i å sniffe kokain, avslører nå at hun solgte kroppen sin for dop.

Det vil si: Avsløringen er ikke helt ny, hun har tidligere fortalt at hun er sikker på at hun har solgt sex i narkotikarus. Det nye er at hun innrømmer at hun husker det og forteller alt om hvordan hun ble prostituert i luksusklassen.

- Dop var overalt. Bare uker etter jeg kom til London for å satse på modellyrket, ble jeg voldtatt. Naomi Campbell advarte meg om at kjæresten min var trøbbel. Men jeg var forelsket. "Sophie Trophy" kalte han meg. Sommeren 2004 drakk jeg en flaske vodka om kvelden, og sniffet kokain på dagen. Kokainen tok slutt, kredittkortet mitt ble avvist, og dealeren min ringte og krevde penger. Jeg visste at jeg desperat trengte penger - nå, forteller en sjokkerende åpenhjertig Anderton til The Sun.

Sophie hadde blitt introdusert for en overklasses call-girl tidligere, og Anderton kontaktet henne, og ble engasjert umiddelbart.

- Jeg følte meg kvalm før den første gangen. Jeg svettet og skalv. Men jeg sa til meg selv: Ta deg sammen. Da jeg kom til mannens hotellrom, ble jeg lettet. Han var en Araber i 30-årene. Ganske kjekk. Han virket så ensom at jeg sluttet å være nervøs, og fikk sympati med denne mannen.

Sophie ble sjokkert da hun fant ut at hennes andre kunde var en britisk foretningsmann hun kjente fra før.

- Jeg blunket bort tårene. Han sa, "Sophie, hvorfor gjør en søt jente som deg noe slikt?" Jeg klarte ikke svare. Men sexen var fantastisk og neste morgen våknet jeg opp og fant en Christian Dior bag fyllt av 500 lapper.

Etter å ha ligget med fire menn, og tjent over 460.000 kroner, kunne hun endelig betale ned gjelden sin.

Modellen ser ikke bort i fra at yrket hennes kan ha noe med å gjøre at hun tilslutt prostituerte seg.

- Når du er modell, føles kroppen som en vare. Jeg begynte å tenkte at å bli betalt for sex ikke ville være så mye forskjellig. Jeg er ikke alene med å bevege med ned denne veien. Det er en mørk side ved modellverdenen. Minst to supermodeller gjør det samme som jeg gjorde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Frykter for sin egen sexvideo.