- Jeg følte meg kjempestygg som ung

Livet har ikke alltid vært preget av glitter og glamour for den svenske Hollywoodfruen Maria Montazami. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

Se videosnutt fra «Hjemme hos»-repostasjen som kan leses i tirsdagens Se og Hør!

SEOGHØR.NO: På få år har svenske Maria Montazami (48) gått fra å være en ukjent hjemmeværende firebarnsmor til å bli en av Sveriges største TV-stjerner.

TV-STJERNE: Maria Montazami har vært med i flere sesonger av «Svenske Hollywoodfruer». Her arrangerer hun og familien fest i sin garasje.  Foto: TV3
TV-STJERNE: Maria Montazami har vært med i flere sesonger av «Svenske Hollywoodfruer». Her arrangerer hun og familien fest i sin garasje. Foto: TV3 Vis mer

Gjennom flere sesonger med realityserien «Svenske Hollywood-fruer» har den alltid like blide blondinen også skapt seg en imponerende karriere som forretningskvinne.

I dag har hun blant annet sin egen veske- og vinkolleksjon, hun har skrevet flere bøker, driver den populære bloggen TheMontazamis.com og hun har gjort spin-off seriene «Maria Montazamis venner» og «Best Friends Forever».

I ukens Se og Hør kan du lese mer og se flere bilder fra Marias flotte hjem i USA.

- De siste årene har vært crazy

Se og Hør har besøkt den sjarmerende realitystjernen i familiens vakre hjem i Orange County i California.

- Hva er det morsomste du har vært med på i løpet av TV-karrieren din?

- De siste fire årene har vært helt crazy. Jeg har truffet prins Carl Philip av Sverige og hans søte kjæreste Sopia. Og andre stjerner og kongelige som jeg aldri ville møtt tidligere.

- Fansen mitt er høyest oppe på listen av det som står meg veldig nær. I tillegg er jeg utrolig glad for at jeg har fått sjansen til å utvikle meg selv, og så elsker jeg å gjøre TV. Det beste av alt er at familien min støtter meg og blir med på alt uten å klage, forteller hun.

Følte seg stygg

LES MER: I ukens Se og Hør kan du lese mer og se flere bilder fra Maria Montazamis hjem i Hollywood.
LES MER: I ukens Se og Hør kan du lese mer og se flere bilder fra Maria Montazamis hjem i Hollywood. Vis mer

Maria fremstår som en trygg og selvsikker person, men i ungdomstiden avslører hun at ting var annerledes.

ÅPNET DØRENE: Maria Montazami har åpnet dørene for Se og Hør. Foto: Thomas Engström
ÅPNET DØRENE: Maria Montazami har åpnet dørene for Se og Hør. Foto: Thomas Engström Vis mer

- Jeg gikk gjennom de vanlige problemene som alle andre, og jeg følte meg kjempestygg. Men det er vel normalt. Det viktigste er å ikke gi opp. Alle opplever vanskelige ting og har ulike måter å håndtere det på, men det gjør deg til den du er, forteller hun åpenhjertig.

Også barna hennes Sara (23), Hanna (20), Emma (16) og Nicholas (15) har hatt tøffe perioder i oppveksten, men åpenhet og tette familiebånd har hjulpet dem gjennom det.

- De har opplevd kjærlighetssorg, skuffelser og fått dårlige resultater på prøver. For andre virker kanskje problemene deres små, men de er like virkelige for dem som for alle andre. De er veldig heldige som har mye og er vakre, men det er bare flaks, sier Maria Montazami.

Les et stort intervju og se de flotte bildene fra det nyoppussede hjemmet hennes i tirsdagens Se og Hør.

LES OGSÅ: - Om fem år er jeg vel verdensberømt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer