- Jeg følte meg fanget

Robinson-Marielle hatet å ikke ha kontroll over situasjonen.

MÅTTE HJEM: Glamourmodell Marielle Mathiassen fra Fredrikstad var den som måtte hjem i søndagens episode av "Robinsonekspedisjonen".  Foto: Seher.no/Odd Steinar Tøllefsen
MÅTTE HJEM: Glamourmodell Marielle Mathiassen fra Fredrikstad var den som måtte hjem i søndagens episode av "Robinsonekspedisjonen". Foto: Seher.no/Odd Steinar Tøllefsen Vis mer
SEHER.NO: I siste episode av Robinson-ekspedisjonen fikk vi se at flere av deltagerne ønsker seg hjem. Oppholdet i Helvetet ble drøy kost for flere, og ødela mye av motivasjonen.

Særlig lag Sør er preget av dårlig stemning, etter at laget tapte den tredje Robinson-kampen på rad. Laget er innstilt på å sende hjem Susanne, som var den som kom sist til laget, men samme dag som gjengen skal stille i Øyrådet kommer Marielle Mathiassen (20) med sjokkbeskjeden om at hun vil at de andre skal stemme henne hjem.

- Jeg følte meg fanget der nede. Vi visste ingenting om hvilke situasjoner vi ville havne i. Jeg lærte at jeg har et stort behov for kontroll. Dessuten savnet jeg familie, venner og alt hjemme, sier glamourmodellen om hvorfor hun ville dra hjem.

Ingen bimbo
Den sexy Fredrikstadsjenta, som har stilt opp på utfordrende bilder i FHM, ble nok forhåndsdømt av mange før starten av "Robinson".

Meddeltager Johnny Nordseth (42) mener at det sikkert er en del som tror 20-åringen er en skikkelig bimbo, men trønderen har kun positive ting å si om blondinen.

- Det er sikkert mange som ser på henne som en bimbo på grunn av måten hun ble fremtstilt på, og det var nok av dem her for å si det sånn. Men Marielle var en virkelig oppegående jente med bein i nesen og fine tanker. Hun var kjempeålreit, sier Nordseth til Seher.no.

Marielle synes selv det er viktig å vise at hun har en personlighet.

- Det er mange som vil gjøre alt for PR, slik er ikke jeg. Jeg vil vise at jeg har en personlighet selv om jeg gjør avkledde bilder.

Marielle ble kjent som en av de lettkledde jentene i svenske Basshunters musikkvideoer, og for at The Sun publiserte toppløs-bilder av henne.

- Jeg stiller aldri toppløs uten å holde for puppene. De bildene som havnet i The Sun var egentlig bare noen prøvebilder som fotografen tok. Det var ikke meningen at de skulle på trykk, sier Marielle.
- Jeg synes det skal være klasse over bilder, selv om man viser hud. Bildene i FHM er jeg veldig fornøyd med, sier hun til Seher.no.

Også Frp-politiker Julie Hjemaas Gule, som røk ut i andre episode av "Robinson" likte Marielle.

- Jeg synes "Robinson" i år har blitt for mye fokus på silikon. Jeg savnet deltagere som kom dit med konkurranseinstinkt, ikke de som bruker det som springbrett i karrieren. Men Marielle var kjempetrivelig. Det var ikke noe vondt i henne. Da jeg ble kjent med henne måtte jeg ta et oppgjør med fordommene mine mot glamourmodeller, sier Julie til Seher.
I november fyller Marielle 21 år, og da vil det etter hvert bli klart om hun skal delta i reality-konseptet "Swedish playboy mansion" i Hollywood.

Det er et konsept hvor flere modeller bor og fungerer sammen, og hvor de er ute og gjør oppdrag.

Om sin deltagelse Robinson sier Marielle at hun ikke vil ha noe ugjort.

- Jeg angrer ingenting jeg gjorde der nede, og jeg hadde dratt igjen om jeg fikk sjansen.


"Robinson Ekspedisjonen" sendes på TV3 søndager kl. 20.00

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hun kunne flyte på puppene