- Jeg følte meg fanget i min egen hud

Courteney Cox om skjønnhetspresset.

STIV I MASKA: Courteney Cox innrømmer at hun en gang tok for mye Botox, men at hun fortsatt ikke har noe imot å ta det. Foto: All Over Press
STIV I MASKA: Courteney Cox innrømmer at hun en gang tok for mye Botox, men at hun fortsatt ikke har noe imot å ta det. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I et nytt intervju snakker den tidligere «Friends»-stjernen Courteney Cox (46) om hvordan hun tidligere tok så mye Botox at hun ikke kunne røre ansiktet.

- Noen ganger bruker jeg Botox. Sammenlignet med de fleste, bruker jeg det veldig sparsommelig. Men en gang tok jeg for mye. Jeg følte meg fanget i min egen hud, sier Cox ifølge The Sun.

TV-stjernen, som er gift med skuespillerkollega David Arquette (38), har likevel ikke tenkt å gi seg med injeksjoner.

- Å eldes med verdighet er en ting, men å forsinke prosessen er en annen. Jeg har ikke problemer med det (Botox). Hvis det får deg til å føle deg bedre, og det blir gjort på en ordentlig måte, så er det helt greit for meg, sier hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, vi har gått i parterapi