- Jeg følte meg ensom

«The Voice»-mentor Sondre Lerche var ikke som de andre klassekameratene.

HJELPER ANDRE: Hver fredag vurderer Yosef Wolde-Mariam, Sondre Lerche, Hanne Sørvaag og Magne Furuholmen norske artister i TV2-programmet «The Voice».  Foto: All Over Press
HJELPER ANDRE: Hver fredag vurderer Yosef Wolde-Mariam, Sondre Lerche, Hanne Sørvaag og Magne Furuholmen norske artister i TV2-programmet «The Voice». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sondre Lerche (29) er en av Norges mest etablerte artister og gjør nå stor suksess som mentor i TV2-programmet «The Voice». Til Her og Nå forteller han at han ikke var som de andre klassekameratene i oppveksten og at det var nettopp musikksmaken som gjorde ham annerledes.

- Jeg husker jeg hadde lite til felles med de andre klassekameratene. Jeg likte ikke den samme musikken, og da blir det lett at man føler seg utenfor og ensom, sier artisten til Her og Nå.


På grunn av sin egen bakgrunn synes 29-åringen det er ekstra gøy å få lov å hjelpe andre artister.

- Det å vite at noen kan dra nytte av min hjelp, er utrolig gøy. Jeg tror jeg har et større øre for «outsiderne» i denne konkurransen enn de andre mentorene, sier Sondre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Antrekket er kanskje litt oppbrukt nå  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer