ENSOM: Tonga innrømmer at hun, i likhet med svært mange andre unge nordmenn, har følt seg ensom til tider.  Foto: Seher.no/Adèle C. Blystad
ENSOM: Tonga innrømmer at hun, i likhet med svært mange andre unge nordmenn, har følt seg ensom til tider. Foto: Seher.no/Adèle C. BlystadVis mer

- Jeg følte meg ensom

Nathalie Tonga sluttet på videregående for å satse på skuespillerkarrieren.

SEHER.NO: 22 år gamle Nathalie Tonga er blitt kjent for det norske folk gjennom rollen som Liv Liland i såpesuksessen "Hotel Cæsar" på TV 2.

Skuespillerinnen fikk jobben etter at hun som 18-åring vant realityserien "Jakten på en Cæsar-stjerne" i 2005.

For å kunne satse ordentlig på skuespillerkarrieren, bestemte Tonga seg for å slutte på videregående. Dermed ble hun den eneste i vennekretsen med fast jobb, noe som av og til medførte at hun følte seg litt ensom, skriver Dagbladet.

- Jeg er den eneste i vennekretsen som har fast jobb. Da jeg begynte i "Hotel Cæsar" var jeg 18 år. Vennene mine gikk fremdeles på videregående, og på jobb var de fleste eldre enn meg. Både venner og kollegaer var et annet sted i livet enn meg, og da følte jeg meg av og til ensom, sier hun til avisen.

Ifølge en ny studie gjennomført av NOVA kommer det frem at hver femte nordmann ofte eller av og til føler seg ensom, og at de fleste tilfellene forekommer hos unge mellom 18 og 29 år.

Ifølge Kristen Thorsen, professor i psykologi og forsker ved NOVA, har mye sammenheng med vennskap og kravet til antall venner. Dette kjenner Tonga seg godt igjen i.

- For mange unge i dag er det viktig å oppleves som suksessfull. Og ofte anses det som ensbetydende med å ha mange venner rundt seg. Fasaden har blitt veldig viktig, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kjempetøft å spille en med bulimi

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.