- Jeg følte meg dum da vi måtte gå med maske

For første gang avslører Michael Jacksons datter hvordan det var å vokse opp med superstjernen.

VIL BLI SKUESPILLER: Paris Jackson sier i et intervju med Ellen DeGeneres at hun vil bli skuespiller etter å ha sett sin far Michael Jackson i filmen «Moonwalker». Foto: Fame Flynet
VIL BLI SKUESPILLER: Paris Jackson sier i et intervju med Ellen DeGeneres at hun vil bli skuespiller etter å ha sett sin far Michael Jackson i filmen «Moonwalker». Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Michael Jackson ble regnet som verdens mest eksentriske popstjerne frem til han døde brått i 2009.

I tillegg til hit-låter som «Billie Jean», «Thriller» og «Bad» etterlot artisten seg også datteren Paris (13) og sønnene Prince Michael (14) og Blanket (9).

I et intervju med talkshow-stjernen Ellen DeGeneres avslører Paris Jackson for første gang at hun og søsknene raskt ble klar over at faren deres ikke var som alle aldre foreldre.

Paris sier blant annet at alle de tre barna ble svært flaue, da Michael Jackson tvang dem til å gå med masker utendørs for å skjule ansiktene.

- Jeg sa «Dette er dumt, hvorfor må jeg gå med maske? Men etter hvert som jeg ble eldre, så skjønte jeg at han bare forsøkte å beskytte oss. Han prøvde å forklare det for oss også, sier hun i intervjuet, ifølge The Sun.

Etter at hun flyttet til bestemoren, har Paris for første gang begynt på skole sammen med andre elever, istedenfor å få privatundervisning hjemme.

Nå drømmer hun om å bli en skuespiller i Hollywood. Paris er allerede klar for sin første rolle, i den kommende fantasy-filmen «Lundons Bridge and The Three Keys».

- Jeg så pappa i «Moonwalker» og tenkte at jeg ville bli akkurat som ham. Vi pleide å spille sammen hjemme. Han ga meg små stykker som jeg skulle improvisere, sier Paris ifølge The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Krever 600 millioner til Jacksons barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer