FØLTE SEG DØD: Teksum var ensom og alene før Ingen Grenser. Nå takker han Lars Monsen for de lykkeligste dagene i hans liv. Foto: NRK
FØLTE SEG DØD: Teksum var ensom og alene før Ingen Grenser. Nå takker han Lars Monsen for de lykkeligste dagene i hans liv. Foto: NRK Vis mer

- Jeg følte meg død

Nå takker «Ingen Grenser»-deltageren Lars Monsen.

Publisert
SEHER.NO: Døvblinde Tare Teksum (38) var med i den første sesongen av NRK-suksessen «Ingen Grenser» med Lars Monsen. Nå er han aktuell med boken «Med viljens kraft», der han forteller om at han var langt nede før ekspedisjonen, og fikk nei på mange jobbsøknader.

«Jeg søkte ikke på mer arbeid. Jeg ventet på at jeg skulle få det. Som en unge venter på julenissen. Å skrive søknader var visst ikke veien jeg skulle gå. Jeg var ikke som alle andre. Ikke som en av dem. Derfor måtte jeg vente. Mens hengemyra dro i meg. Som en tyggis. Og jeg følte meg død», skriver han i boken, ifølge Her og Nå.

Gjennom «Ingen Grenser» fikk derimot Teksum følelsen av glede tilbake. Han beskriver de 30 dagene på tur som de lykkeligste dagene i hans liv. Og han takker Monsen.

«Jeg kjenner en takknemlighet til Lars og de andre ekspedisjonsdeltagerne som har hjulpet og støttet meg slik at jeg klarte å gjennomføre. Jeg var tidligere ensom og alene, men under «Ingen Grenser» kom jeg inn i et fellesskap».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sov ute i tre uker etter ekspedisjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer