- Jeg følte meg død inni meg

Artisten Ida Maria skriver om alkoholproblemet og sammenbruddet.

FIKK HJELP: Ida Maria Børli Sivertsen utviklet et alkoholproblem, men valgte å søke hjelp hos lege og psykolog. Nå forteller hun om den tøffe tiden i boken «Rom 13».  Foto: Waterfall Records
FIKK HJELP: Ida Maria Børli Sivertsen utviklet et alkoholproblem, men valgte å søke hjelp hos lege og psykolog. Nå forteller hun om den tøffe tiden i boken «Rom 13». Foto: Waterfall Records Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I den nye boken «Rom 13» skriver musikeren Ida Maria Børli Sivertsen (27) åpenhjertig om problemene med alkohol og de vanskelige valgene som fulgte.

Etter at hun ble kåret til årets nykommer under Spellemannsprisen i 2008, turnerte Ida Maria over hele verden. Men artisten hadde utviklet et alkoholproblem og under en konsert i Boston for tre år siden knuste hun gullplaten for salget av sin første plate.

«Jeg følte meg død inni meg», skriver 27-åringen om hendelsen.


Ida Maria måtte ta et valg. Hun kunne fortsette den destruktive livsførselen eller hun kunne endre livet sitt. Hun valgte det siste og dro hjem til Nesna der hun bygget naust og fikk hjelp av lege og psykolog.

Ida Maria valgte å by på sin historie for å kunne hjelpe andre.

- Jeg er veldig opptatt av hvordan vi som samfunn tar vare på de som faller utenfor. Den hjelpen man kan få da er veldig viktig, sier hun til Dagbladet.

«Rom 13» er en bok med 22 ulike historier der kjente og ukjente personer forteller om valg de har tatt i livet. Prosjektet er et samarbeid mellom Choice Hotels og Thuvolmen KS i forbindelse med byggingen av hotellet The Thief.

Bildene er til salgs til inntekt for Røde Kors-saken «Nettverk Etter Soning».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kroppen min bar på en tidsinnstilt bombe   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer