ENDRET ANTREKK: - Vi hadde alltid planer om at hvis jeg kom til finalen - da skulle jeg jaggu ha på meg en kjole også, sier Maria Haukaas Storeng om klesvalget i MGP-finalen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
ENDRET ANTREKK: - Vi hadde alltid planer om at hvis jeg kom til finalen - da skulle jeg jaggu ha på meg en kjole også, sier Maria Haukaas Storeng om klesvalget i MGP-finalen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg følte meg aldri presset

Men MGP-artisten endret antrekk etter å ha blitt totalslaktet.

Se videointervjuet med Maria Haukaas Storeng nederst i saken!


SEHER.NO: Lørdag kveld ble det klart at det er Didrik Solli-Tangen (22) som skal representere Norge under Eurovision-finalen på Fornebu arena i mai. I konkurranse med blant andre Bjørn Johan Muri, Venke Knutson, Maria Haukaas Storeng, A1, Maria Arredondo og Alexander Stenerud, var det nemlig unggutten fra Telemark som kunne juble høyest.

For to år siden representerte Maria Haukaas Storeng (30) Norge da hun sto på scenen i den internasjonale finalen i Beograd. I år er det derimot mer enn Marias sangstemme som har skapt overskrifter gjennom sangstjernens MGP-deltagelse.

I slutten av januar skrev Seher.no at MGP-klubben på sin blogg (ekstern lenke) hos NRK.no har gitt 30-åringen totalslakt for det hun hadde på seg under delfinalen på Ørlandet. Klubben ga Maria terningkast fire for låta, mens kostymet fikk en ussel en'er.

"Dette er en gråstein av en låt, men når en sangdiamant som Maria tar den i sitt favn blir det gull likevel. Det er ikke mange i Norge som kunne ha dratt denne låten så bra som Maria gjør. Men, Maria hva var det du hadde på deg. I mine øyne var dette det styggeste kostymet jeg har sett på lenge i MGP. Rett på bålet med den grufulle buksedrakten og få deg noe nytt til finalen i Oslo Spektrum. (Dette er en ordre……)", skrev MGP-klubben.

Da Maria gikk på scenen i Spektrum var også buksedrakten byttet ut med en flott kjole. 

- Man må jo kle seg opp når det er fest. Det er jo finale, det er stas, sier Haukaas Storeng til Seher.no bare minutter etter at årets norske MGP-eventyr er avgjort.

- Følte du deg presset til å skifte antrekk etter kritikken som kom, Maria?

- Nei, nei, nei. Jeg leser ikke om meg selv engang, jeg. Jeg har hatt et samarbeid med Christina Lovery (designeren, journ. anm.) gjennom hele konkurransen, så vi hadde alltid planer om at hvis jeg kom til finalen - da skulle jeg jaggu ha en kjole også, forteller sangstjernen, som har stor tro på at Didrik Solli-Tangen kan gjøre det svært godt som Norges bidrag i Eurovision.

- Han har et fantastisk nummer, som kommer til å treffe mange ute i Europa også, det er jeg bombesikker på! sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg har alltid tid til damer

Se videointervjuet med Maria Haukaas Storeng her:[obj:media:8359]