SNART 50 ÅR: Pamela Anderson ønsker ikke å jage etter ungdommen, men innrømmer at presset i Hollywood er tøft. Bildet er tatt på et event i oktober i fjor. Foto: Stella Pictures
SNART 50 ÅR: Pamela Anderson ønsker ikke å jage etter ungdommen, men innrømmer at presset i Hollywood er tøft. Bildet er tatt på et event i oktober i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg følte meg aldri pen nok til å være modell

Baywatch-stjernen Pamela Anderson avslører at hun alltid har slitt med selvtilliten.

SEOGHØR.NO: Med sitt platinablonde hår, smale midje og to store fordeler, ble Pamela Anderson gjennom «Baywatch» et av 90-tallets aller største sex-symbol.

Nå som TV-stjernen nærmer seg 50-årene med stormskritt avslører hun derimot at hun alltid har følt seg usikker i forhold til sitt eget ytre.

- Jeg har aldri følt meg pen nok til å være modell. Jeg tror jeg har provosert folks følelser med utseendet mitt. Ikke som en skjønnhet, men som en liten ramp.

- Jeg hadde det moro og spilte på å være sexy. Slik kunne jeg både provosere og rette søkelyset mot ting jeg synes er viktig, forteller Pamela ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT FORHOLD: Fra 2007 til 2008 var Pamela gift med Rick Salomon i knappe tre måneder. Islutten av 2013 fant de tilbake til hverandre igjen, og giftet seg i januar i fjor. Etter bryllupet har de nok en gang gjort det slutt og blitt sammen igjen. Foto: All Over Press
TURBULENT FORHOLD: Fra 2007 til 2008 var Pamela gift med Rick Salomon i knappe tre måneder. Islutten av 2013 fant de tilbake til hverandre igjen, og giftet seg i januar i fjor. Etter bryllupet har de nok en gang gjort det slutt og blitt sammen igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Mener skjønnhet kommer innenfra

Tobarnsmoren, som har vært gift tre ganger, avslører videre hva som er skjønnhetsfilosofien hennes.

- Mamma sa alltid til meg at skjønnhet kommer innenfra. Jeg vet at det er en klisje, men jeg mener også at det stemmer. Det er den indre skjønnheten som for alltid vil holde seg ung.

I Hollywood er presset om å se ung og vakker ut konstant. Hele tiden kommer det nye yngre og vakrere jenter til byen for å prøve lykken.

Pamela, som selv har lagt seg under kniven mange ganger, innrømmer at hun synes det er slitsomt, men hevder likevel at hun ønsker å eldes med verdighet.

- Jeg vil ikke jage etter ungdommen. Jeg vil oppleve alle livets faser og bli gammel. Jeg vil ikke frykte alderdommen, men i denne industrien er man likvel omringet av frykten for å bli det, sier hun.

FIKK BESØK AV SEX-BOMBEN: I fjor var Pamela gjest i studio hos Fredrik Skavlan. Foto: Stella Pictures
FIKK BESØK AV SEX-BOMBEN: I fjor var Pamela gjest i studio hos Fredrik Skavlan. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - All festingen begynner å synes på henne